Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

10 tips for en penere og mer varig brunfarge!

Slik legger du til rette for å få en dyp og varig brunfarge.

shutterstock_1056664850

Her er 10 enkle tips du kan implementere for å få tidenes brunfarge:

 1. En sunn hud starter innenfra. Sørg for å tilføre kroppen tilstrekkelig med vitaminer, spesielt betakaroten som stimulerer pigmentdannelsen og fremskynder bruningsprosessen.
 2. Beskytt deg, det er lett å bli brent. Bruk solkrem med tilstrekkelig faktor når du soler deg ute. For øvrig bør du bruke en god fuktighetskrem. Tørr hud holder ikke like godt på brunfargen.
 3. Drikk nok vann! En sunn hud er avhengig av at kroppen får tilført nok væske. Anbefalt mengde er 2-3 liter hver dag.
 4. Før intensive perioder med soling kan man bruke peeling for å fjerne døde hudceller. Dette reduserer risikoen for flassing.
 5. Bruk mindre såpe. I tillegg til å gjøre deg ren, fjerner såpe hudens naturlige beskyttelse. Bruk hudvennlige produkter som ikke gjør huden tørr og irritert.
 6. Spis smart. I tillegg til betakaroten bør du få i seg tilstrekkelig med vitamin A, C og E. Gulrøtter, egg, spinat og vegetabilske oljer er eksempler på hudvennlige matvarer.
 7. Sol deg langsomt. Det gir en jevn brunfarge og reduserer risikoen for hudskader og kreft. I tillegg blir fargen dypere og mer varig.
 8. Unngå bading i klorvann. Det er uvisst om klor direkte kan bleke huden, men man vet at mye kontakt med klor gjør huden irritert. Tørr og irritert hud flasser lettere.
 9. Sol deg ved sjøen. Vann reflekterer solstråler og saltvann er et naturlig spaopphold for huden.
 10. Utnytt soldagene! Selv om det ikke skulle være høysesong for soling, tar solen godt.

Bonus tips for deg som bruker solarium

 1. Husk å beskytte øynene med briller. Dette er ekstra viktig hvis du har fått utført medisinske inngrep på øynene.
 2. Ikke bruk solfaktor, men fuktighetskrem og spesialkremer ved soling i solarium. Spesialkremer kan fremskynde bruningsprosessen, og sammen med bruk av Betakaroten kan du få et flott resultat.
 3. Fjern all kosmetikk om mulig. Fuktighetskremer og lignende som inneholder parfyme kan gi pigmentflekker og bør unngås.
 4. Opplever du hvite flekker på skulderblad og korsrygg etter soling skyldes dette dårlig blodsirkulasjon som følge av at man ligger stille lenge med hardt trykk på disse punktene. Beveg deg et par ganger i løpet av solingstiden, så forsvinner problemet.
 5. Sol deg ikke hver dag, men med jevne mellomrom for å bygge og vedlikeholde en jevn brunfarge.

Det originale kosttilskuddet

For best resultat anbefales inntak av betakaroten som kosttilskudd. Allerede i 2007 introduserte vi Betakaroten vitamintilskudd i Norge. Vår Premium versjon inneholder den høyeste lovlige doseringen av betakaroten. Produktet har en unik sammensetning og gir maksimal effekt i både naturlig sol og solarium.

I motsetning til mulige syntetiske produkter i markedet, er Betakaroten Premium et naturlig tilskudd. Derfor er det ekstra rent og kraftig, og er helt uten bivirkninger.

Betakaroten Premium – for en dyp og varig brunfarge!

betakaroten-skjema5-produkt-hero-premium
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

– BLIR ALDRI SOLBRENT, OG BRUNFARGEN VARER LENGE!

Tilbakemeldingene fra kunder som har prøvd Betakaroten Premium er overbevisende; Denne varianten av betakaroten gjør at man kan oppholde seg lengre i solen, uten å bli solbrent. I tillegg blir du ekstra solbrun!

Dette kan du forvente av Betakaroten Premium™

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge. I tillegg beskytter du huden din. Slik virker det!

Få sommergløden i vinter

I sommermånedene bruker nordmenn flere hundre timer under solen, i jakten på varig brunfarge.