9 av 10 blir fortere brun med betakaroten!

Brunfargen kommer fortere med betakaroten, ifølge våre kunder. Nå kan du glede deg til en dyp og varig brunfarge!

savs-511899-unsplash

Her hjemme i det kalde nord gjelder det å gripe sjansene som byr seg til å nyte solen. Men vi nordboere er ikke bortskjemt med veldig mange solrike dager i løpet av året. Heldigvis, er det hjelp å få for de som vil bli brune på en rask og trygg måte. Jevnlig inntak av Betakaroten Premium er nemlig en snarvei til å bli raskere brun.

Peiling på soling

Hele 9 av 10 Betakaroten Premium kunder sier at brunfargen kommer raskere ved bruk av betakaroten enn ellers. Snakk om solid attest fra folk med peiling på soling! I tillegg svarer godt over halvparten av de spurte at brunfargen holder seg lengre ved bruk av betakaroten. Nesten like mange ønsker å holde den pene brunfargen ved like, mens rundt halvparten også bruker betakaroten som ekstra beskyttelse mot soleksem og forbrenning – både når de nyter sola hjemme i Norge, syden eller solarium.

Brunfarge hele året

Når du skal velge betakaroten, er det smart å gå for det beste av det beste. Med Betakaroten Premium har du garanti for brunfarge. Betakaroten Premium er norges kraftigste betakaroten, med hele 15 mg. per dagsdosering.

Du blir brun, selv om du ikke soler deg!

Virkestoffene i Betakaroten Premium farger underhudsfettet ditt slik at du får en brunere hudnyanse. Det betyr at du ikke må sole deg for å få den solbrune gløden som vi alle synes er så pen. Du kan bruke Betakaroten hele året og med det ivareta en naturlig brunfarge.

Bestselger: Premium er Norges mest populære betakaroten tilskudd

Betakaroten Premium inneholder alt et betakaroten tilskudd skal inneholde, og enda litt til. Vårt betakaroten er basert på naturlige råvarer og inneholder i tillegg kobber, som stimulerer pigmentdannelsen. Regelmessig bruk vil hjelpe deg å få den perfekte gyllenbrune fargen.

 Vi hjelper deg på vei!

1. En sunn hud starter innenfra. Sørg for å tilføre kroppen tilstrekkelig med næring, vann og vitaminer, spesielt betakaroten som stimulerer pigmentdannelsen og fremskynder bruningsprosessen.
2. Gjør huden klar. Før intensive perioder med soling kan du bruke peeling for å fjerne døde hudceller. Dette reduserer risikoen for flassing.
3. Beskytt deg. Bruk solkrem med tilstrekkelig faktor når du soler deg ute. For øvrig bør du bruke en god fuktighetskrem. Tørr hud holder ikke like godt på brunfargen.
4. Bruk mindre såpe. Såpe fjerner hudens naturlige beskyttelse. Bruk hudvennlige produkter som ikke gjør huden tørr og irritert.
5. Sol deg langsomt. Slik får du jevn brunfarge og lavere risiko for soleksem og andre skader. I tillegg får du en dypere og mer varig farge.
6. Sol deg gjerne ved sjøen. Vann reflekterer solstråler og saltvann er et naturlig spaopphold for huden.
7. Bruk Betakaroten Premium. Det legger grunnlaget for dyp og varig brunfarge hele året.

Mer fra bloggen

Dyp og varig brunfarge med Betakaroten Premium!

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge i sommer - på en helt naturlig måte. Nå til HALV PRIS!

SOLEN ER PÅ VEI TILBAKE – FÅ DEN PERFEKTE BRUNFARGEN!

Solen er sakte men sikkert på vei tilbake. Vi gir deg grunnlaget for den perfekte brunfargen med å gi deg Betakaroten Premium til HALV PRIS!

Ellevilt nyttårstilbud på Betakaroten

Vi ønsker 2021 velkommen - få 50% rabatt på Betakaroten Premium!