Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

9 av 10 blir fortere brun med betakaroten!

Brunfargen kommer fortere med betakaroten, ifølge undersøkelse.
Nå gleder vi oss til sommeren!

savs-511899-unsplash

Sol, varme og glade mennesker er det aller beste vi vet. Og hva signaliserer vel «sommer» mer enn pen og gyllenbrun hud. Her hjemme i det kalde nord gjelder det å gripe sjansene som byr seg til å nyte solen. Og heldigvis er det hjelp å få for oss som vil bli brune på en rask og trygg måte. Jevnlig inntak av betakaroten er nemlig en snarvei til den peneste fargen, ifølge en undersøkelse blant betakaroten-brukere.

Peiling på soling

I undersøkelsen svarer hele 9 av 10 Betakaroten Original-kunder at brunfargen kommer fortere ved bruk av betakaroten enn ellers. Snakk om solid attest fra folk med peiling på soling! I tillegg svarer over halvparten av de spurte at brunfargen holder seg minst fem uker lengre ved bruk av betakaroten. 6 av 10 svarer at de også bruker betakaroten nettopp for å bli fortere brun. Nesten like mange ønsker å holde den pene brunfargen ved like, mens rundt halvparten også bruker betakaroten som ekstra beskyttelse mot soleksem og forbrenning – både når de nyter sola hjemme i Norge eller i Syden.

Betakaroten Premium– et trygt valg

Ved jevnlig bruk stimulerer betakarotenet pigmentene i huden, noe som hjelper deg å få en pen og gyllenbrun farge raskere enn hvis du soler deg uten «hjelpemidler». Når du skal velge betakaroten, er det smart å gå for det beste av det beste. Med Betakaroten Premium kan du virkelig nyte sommeren og få den vakre brunfargen du ønsker deg.

Betakaroten Premium inneholder alt et betakaroten tilskudd skal inneholde, og enda litt til. Vårt betakaroten er basert på naturlige råvarer og inneholder i tillegg kobber, som stimulerer pigmentdannelsen. Regelmessig bruk vil hjelpe deg å få den perfekte gyllenbrune fargen og gi ekstra beskyttelse mot solskader.

6 gode tips for å bli brun – vi hjelper deg på vei!

1. En sunn hud starter innenfra. Sørg for å tilføre kroppen tilstrekkelig med næring, vann og vitaminer, spesielt betakaroten som stimulerer pigmentdannelsen og fremskynder bruningsprosessen.
2. Gjør huden klar. Før intensive perioder med soling kan du bruke peeling for å fjerne døde hudceller. Dette reduserer risikoen for flassing.
3. Beskytt deg. Bruk solkrem med tilstrekkelig faktor når du soler deg ute. For øvrig bør du bruke en god fuktighetskrem. Tørr hud holder ikke like godt på brunfargen.
4. Bruk mindre såpe. Såpe fjerner hudens naturlige beskyttelse. Bruk hudvennlige produkter som ikke gjør huden tørr og irritert.
5. Sol deg langsomt. Slik får du jevn brunfarge og lavere risiko for soleksem og andre skader. I tillegg får du en dypere og mer varig farge.
6. Sol deg gjerne ved sjøen. Vann reflekterer solstråler og saltvann er et naturlig spaopphold for huden.

betakaroten-skjema5-produkt-hero-premium
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

– Du får en helt fantastisk brunfarge

Det er hva våre kunder sier, og det gjør oss veldig stolte! Bilder lyver ikke, og om du ønsker en nøttebrun, dyp og varig brunfarge - gir vi deg nå muligheten til å få en GRATIS pakke. Tilbudet gjelder de neste 24 timene!

Garanti for brunfarge ut dagen!

Vi i betakaroten.no ønsker at du skal bli skikkelig brun i sommer! I anledning vårt 10-års jubileum gir vi deg vår beste betakaroten til 0 kr ut dagen!

– Kickstart brunfargen før sommeren!

Vi i betakaroten.no feirer 10 års jubileum - og det gjør vi med et uslåelig tilbud: Vi gir deg vår Betakaroten Premium helt GRATIS de to siste ukene av Juni!