DYP OG VARIG BRUNFARGE MED SUNNY BEARS!

Herlige Sunny Bears til HALV PRIS!

Generelt design facebook ads (2)

Med Betakaroten Sunny Bears får du de beste forutsetninger for dyp og varig brunfarge. Solen er allerede sterk i store deler av landet, så vår anbefaling er at du starter nå. Da legger du grunnlaget for den perfekte gyllenbrune fargen!

Vi er helt overveldet over hvor populær Sunny Bears har blitt, og vi setter virkelig stor pris på alle de positive tilbakemeldingene vi får fra våre kunder. Nå har vi et fantastisk tilbud: Prøv Betakaroten Sunny Bears til HALV PRIS.

Med Betakaroten Sunny Bears er du heller ikke avhengig av sol for å få en gyllenbrune hudtonen. Virkestoffene i Sunny Bears kan nemlig bidra til brunfarge, til og med uten sol-eksponering.

9 av 10 blir fortere brun!

Betakaroten Sunny Bears er sammensatt på en måte som bidrar til at du blir raskere brun. Med Sunny Bears er det enkelt å forberede huden din for den perfekte brunfargen – 2 deilige mangobjørner hver dag gjør susen!

– Jeg elsker jeg Sunny Bears, disse er som å spise godteri. Yum! Jeg får veldig ofte spørsmål om hva jeg gjør for å holde meg så brun og ikke minst hvordan jeg klarer å bevare brunfargen og gløden såpass lenge. Svaret er Betakaroten Sunny Bears!

Prøv nå – vi gir kun deg 50% rabatt!

Nå-3
  • Før 388,- kr.
    NÅ: 194,- kr
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Dyp og varig brunfarge med Betakaroten Premium!

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge i sommer - på en helt naturlig måte. Nå til HALV PRIS!

SOLEN ER PÅ VEI TILBAKE – FÅ DEN PERFEKTE BRUNFARGEN!

Solen er sakte men sikkert på vei tilbake. Vi gir deg grunnlaget for den perfekte brunfargen med å gi deg Betakaroten Premium til HALV PRIS!

Ellevilt nyttårstilbud på Betakaroten

Vi ønsker 2021 velkommen - få 50% rabatt på Betakaroten Premium!