DYP OG VARIG BRUNFARGE MED SUNNY BEARS!

Sammen med vårt sommer-tilbud fortsetter vi å feire vårt 10-års jubileum, og vi gjør det med et fantastisk tilbud: Herlige Sunny Bears til HALV PRIS, kun for deg!

you're 21!-20

Med Betakaroten Sunny Bears får du de beste forutsetninger for dyp og varig brunfarge. Solen er allerede sterk i store deler av landet, så vår anbefaling er at du starter nå. Da legger du grunnlaget for den perfekte gyllenbrune fargen!

Prøv nå, HALV PRIS kun til deg!

Vi er helt overveldet over hvor populær Sunny Bears har blitt, og vi setter virkelig stor pris på alle de positive tilbakemeldingene vi får fra våre kunder. Vi feirer vårt 10-års jubileum, og vi gjør det med et fantastisk tilbud: Nå gir vi kun deg Betakaroten Sunny Bears til HALV PRIS.

Vi gir deg garanti for dyp og varig brunfarge med Betakaroten Sunny Bears. Men du burde begynne nå!

9 av 10 blir fortere brun!

Betakaroten Sunny Bears er sammensatt på en måte som bidrar til at du blir raskere brun. Med Sunny Bears er det enkelt å forberede huden din for den perfekte brunfargen – 2 deilige mangobjørner hver dag gjør susen!

Isabell: – Sunny Bears gir meg brunfargen!

– Jeg elsker jeg Sunny Bears, disse er som å spise godteri. Yum! Jeg får veldig ofte spørsmål om hva jeg gjør for å holde meg så brun og ikke minst hvordan jeg klarer å bevare brunfargen og gløden såpass lenge. Svaret er Betakaroten Sunny Bears!

Med Sunny Bears kan vi garantere at du får en dyp og varig brunfarge.

Prøv nå – vi gir kun deg 50% rabatt!

Nå-3
  • Før 349,- kr.
    NÅ: 169,- kr
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Den gyllenbrune hudfargen som varer

Nå gir vi deg Sunny Bears til 50% rabatt! Om du vil ha en dyp og varig brunfarge, skal du slå til nå!

Ellevilt påsketilbud

I påsken er det rom for kos og hygge, vi ønsker å gjøre stemningen ennå bedre ved å gi deg et fantastisk tilbud: Herlige Sunny Bears til HALV PRIS!

BRUNFARGEN KOMMER RASKT!

Vi gir deg hele 50% rabatt Betakaroten Premium. Garanti for dyp og varig brunfarge!