En kraftig kilde til antioksidanter!

Betakaroten er en kraftig antioksidant. I Betakaroten Premium gir vi deg en dagsdose på hele 15 mg. betakaroten.

LANSERINGS TILBUD 50-4

Antioksidanter er sunt for deg. Det har du sikkert hørt. Kilder til antioksidanter er f. eks. frukt, grønnsaker og bær. I vår Betakaroten Premium har vi en kraftpakke med antioksidanter, som utover brunfarge kan bidra til å beskytte kroppen mot frie radikaler.

Antioksidanter – hold deg frisk

Antioksidanter er fellesbetegnelsen på en rekke naturlige stoffer som blant annet hemmer de frie radikalene  i kroppen. For å holde immunforsvaret funksjonelt er det viktig å få i seg nok antioksidanter , da disse også kan føre til god helse.

Antioksidanter beskytter kroppen

Ofte er det slik at jo sterkere og mørkere farge frukten eller grønnsaken har, desto høyere er antioksidantinnholdet. Det er god dokumentasjon som viser at personer som spiser rikelig med frukt og grønt også har lavere risiko for sykdommer som er relatert til oksidativt stress. Et daglig inntak av Betakaroten Premium bidrar til at du får i deg antioksidanter hver dag.

Ikke bare brunfarge, men også helse

Betakaroten Premium betyr ikke bare dyp og varig brunfarge. Produktet bidrar faktisk også til din allmenne helse ved å bidra med tilførsel av antioksidanter. Det synes vi er viktig at du som kunde er klar over.

Antioksidanter: Betakaroten Premium er en kilde til antioksidanter

Bruk Betakaroten Premium hver dag, og vit at du får i deg antioksidanter som er bra for helsen din.

Mer fra bloggen

Slik erfarte Brit Julie at betakaroten endret både glød, hud og hår

Betakaroten Premium er betakaroten av aller høyeste kvalitet. Premium har rukket å bli Nordens mest populære betakaroten tilskudd, og det med god grunn!

Dyp og varig brunfarge med Betakaroten Premium!

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge i sommer - på en helt naturlig måte. Nå til HALV PRIS!

SOLEN ER PÅ VEI TILBAKE – FÅ DEN PERFEKTE BRUNFARGEN!

Solen er sakte men sikkert på vei tilbake. Vi gir deg grunnlaget for den perfekte brunfargen med å gi deg Betakaroten Premium til HALV PRIS!