Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

En kraftig kilde til antioksidanter!

Betakaroten er en kraftig antioksidant. I Betakaroten Premium gir vi deg en dagsdose på hele 15 mg. betakaroten.

LANSERINGS TILBUD 50-4

Antioksidanter er sunt for deg. Det har du sikkert hørt. Kilder til antioksidanter er f. eks. frukt, grønnsaker og bær. I vår Betakaroten Premium har vi en kraftpakke med antioksidanter, som utover brunfarge kan bidra til å beskytte kroppen mot frie radikaler.

Antioksidanter – hold deg frisk

Antioksidanter er fellesbetegnelsen på en rekke naturlige stoffer som blant annet hemmer de frie radikalene  i kroppen. For å holde immunforsvaret funksjonelt er det viktig å få i seg nok antioksidanter , da disse også kan føre til god helse.

Antioksidanter beskytter kroppen

Ofte er det slik at jo sterkere og mørkere farge frukten eller grønnsaken har, desto høyere er antioksidantinnholdet. Det er god dokumentasjon som viser at personer som spiser rikelig med frukt og grønt også har lavere risiko for sykdommer som er relatert til oksidativt stress. Et daglig inntak av Betakaroten Premium bidrar til at du får i deg antioksidanter hver dag.

Ikke bare brunfarge, men også helse

Betakaroten Premium betyr ikke bare dyp og varig brunfarge. Produktet bidrar faktisk også til din allmenne helse ved å bidra med tilførsel av antioksidanter. Det synes vi er viktig at du som kunde er klar over.

Antioksidanter: Betakaroten Premium er en kilde til antioksidanter

Bruk Betakaroten Premium hver dag, og vit at du får i deg antioksidanter som er bra for helsen din.

Mer fra bloggen

Den gyllenbrune hudfargen som varer

Nå gir vi deg Sunny Bears til 50% rabatt! Om du vil ha en dyp og varig brunfarge, skal du slå til nå!

Ellevilt påsketilbud

I påsken er det rom for kos og hygge, vi ønsker å gjøre stemningen ennå bedre ved å gi deg et fantastisk tilbud: Herlige Sunny Bears til HALV PRIS!

BRUNFARGEN KOMMER RASKT!

Vi gir deg hele 50% rabatt Betakaroten Premium. Garanti for dyp og varig brunfarge!