Betakaroten Premium

KUN

179,-

Tidligere 358,–

100 personerser akkurat nå på dette produktet

DENNE HELGEN: 50% rabatt på Betakaroten Premium + GRATIS Nutrilashes, Norges kraftigste dosering med hele 15 mg. betakaroten! Frisk opp og bevar sommerens brunfarge gjennom høst og vinter! I tillegg får du denne helgen med gratis vippeserum på kjøpet!

Total verdi 916,-. NÅ: kun 179 for alt sammen!

Begrenset antall

kampanjepakker. Bestill her

"*" indicates required fields

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting enda.

Kun

15

pakker igjen

  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!
  • Rask levering med posten
  • Betal med faktura eller mottak av varen

Perfekt tidspunkt å starte med betakaroten

– Nå som sommerens brunfarge har begynt å falme er Betakaroten Premium perfekt for å friske den opp igjen! :heart_eyes: ☀️
Betakaroten Premium er fantastisk! 🙂

Julie Sletten

Premium Betakaroten

– Alle vet jo hva betakaroten er. Men det er få som vet hvor bra Betakaroten Premium er. For meg er det et optimalt betakaroten tilskudd.

Helene Urberg

Suverent betakaroten

– Med vanlig soling forsvinner fargen fort hos meg, men med Betakaroten Premium beholder jeg fargen bedre og lenger 🙂

Aida Eggen

Kjøp Betakaroten Premium – få med Nutrilashes GRATIS

WEEKEND KUPP!

Betakaroten Premium™ inneholder hele 15 mg betakaroten, i tillegg til kobber som bidrar til normal hudpigmentering. Betakaroten Premium er markedets kraftigste betakaroten. Når du skal velge betakaroten-tilskudd er det smart å gå for det beste, og med Betakaroten Premium er du garantert en kvalitet få kan leve opp til. Vi kan betakaroten!

Denne helgen har vi en kampanje hvor du får med en GRATIS tube med Nutrilashes vippeserum til en verdi av 556,- når du kjøper Betakaroten Premium. Du hørte rett, du betaler 0,- kroner for vippeserumet OBS! Tidsbegrenset tilbud og kun så lenge varelageret rekker

Hva er Nutrilashes?

Nutrilashes er et vippeserum basert på helt naturlige virkestoffer. Vippeserumet stimulerer vippenes røtter og forlenger vekstfasen, slik at du får sterkere og fyldigere vipper.

Nutrilashes er ikke bare for vippene, men også for øyebrynene. Det unike serumet styrker nemlig veksten til brynene dine også. Vi er veldig stolte over å kunne tilby et vippeserum som er 100% vegansk. Flere tusen solgte pakker i Norge!

Gå til bestilling