– Helt fantastisk brunfarge

Tilbakemeldingene fra kunder som har prøvd Betakaroten Premium er overbevisende; Brunfargen kommer til og med i vinterhalvåret! Ved inntak får man en dyp og varig brunfarge.

Untitled design-369

Betakaroten Premium™ er som luksus å regne når vi snakker om betakaroten. En absolutt premium kvalitet – hvor brunfarge og solbeskyttelse står sentralt.

Hele 15 mg. betakaroten kombinert med de aller beste virkestoffene for din hud. Produktet er skapt for deg som vil ha en fin brunfarge om vinteren. Inntak av Betakaroten Premium vil bidra til at du får en gyllenbrun hudfarge nå i vinter, samtidig som du legger grunnlaget for en skikkelig brunfarge i sommer!

En drøm for oss som elsker brunfarge

En av de effektene som blir satt mest pris på med vår Betakaroten Premium, er det faktum at produktet gir brunfarge som varer. Du får en dyp og varig brunfarge. Det har blitt bekreftet i vår brukerundersøkelse, hvor hele 9 av 10 sier at de blir fortere brun!

Visjonen vår har vært å utvikle et produkt med maksimal effekt for nordisk hud. Flere års produktutvikling har omsider båret frem, og resultatet er Betakaroten Premium. Alt i dette betakaroten tilskuddet er perfeksjonert i forhold til optimal brunfarge og solings-effekt!

Få en dyp og varig brunfarge!

Med Betakaroten Premium kan vi garantere at du får en dyp og varig brunfarge. Starter du nå kan du være sikker – da legger du et grunnlag som er vanskelig å erstatte!

JANUAR TILBUD: De siste 2 ukene av Januar – nå får du HALV PRIS! 
PS: Så lenge varelageret rekker

betakaroten-skjema5-produkt-hero-premium
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Den gyllenbrune hudfargen som varer

Nå gir vi deg Sunny Bears til 50% rabatt! Om du vil ha en dyp og varig brunfarge, skal du slå til nå!

Ellevilt påsketilbud

I påsken er det rom for kos og hygge, vi ønsker å gjøre stemningen ennå bedre ved å gi deg et fantastisk tilbud: Herlige Sunny Bears til HALV PRIS!

BRUNFARGEN KOMMER RASKT!

Vi gir deg hele 50% rabatt Betakaroten Premium. Garanti for dyp og varig brunfarge!