Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

– Helt fantastisk brunfarge

Tilbakemeldingene fra kunder som har prøvd Betakaroten Premium er overbevisende; Brunfargen kommer til og med i vinterhalvåret! Ved inntak får man en dyp og varig brunfarge.

Untitled design-369

Betakaroten Premium™ er som luksus å regne når vi snakker om betakaroten. En absolutt premium kvalitet – hvor brunfarge og solbeskyttelse står sentralt.

Hele 15 mg. betakaroten kombinert med de aller beste virkestoffene for din hud. Produktet er skapt for deg som vil ha en fin brunfarge om vinteren. Inntak av Betakaroten Premium vil bidra til at du får en gyllenbrun hudfarge nå i vinter, samtidig som du legger grunnlaget for en skikkelig brunfarge i sommer!

En drøm for oss som elsker brunfarge

En av de effektene som blir satt mest pris på med vår Betakaroten Premium, er det faktum at produktet gir brunfarge som varer. Du får en dyp og varig brunfarge. Det har blitt bekreftet i vår brukerundersøkelse, hvor hele 9 av 10 sier at de blir fortere brun!

Visjonen vår har vært å utvikle et produkt med maksimal effekt for nordisk hud. Flere års produktutvikling har omsider båret frem, og resultatet er Betakaroten Premium. Alt i dette betakaroten tilskuddet er perfeksjonert i forhold til optimal brunfarge og solings-effekt!

Få en dyp og varig brunfarge!

Med Betakaroten Premium kan vi garantere at du får en dyp og varig brunfarge. Starter du nå kan du være sikker – da legger du et grunnlag som er vanskelig å erstatte!

JANUAR TILBUD: De siste 2 ukene av Januar – nå får du HALV PRIS! 
PS: Så lenge varelageret rekker

betakaroten-skjema5-produkt-hero-premium
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

– Du får en helt fantastisk brunfarge

Det er hva våre kunder sier, og det gjør oss veldig stolte! Bilder lyver ikke, og om du ønsker en nøttebrun, dyp og varig brunfarge - gir vi deg nå muligheten til å få en GRATIS pakke. Tilbudet gjelder de neste 24 timene!

Dyp og varig brunfarge!

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge - på en helt naturlig måte. Nå til HALV PRIS!

– Kickstart brunfargen før sommeren!

Vi i betakaroten.no feirer 10 års jubileum - og det gjør vi med et uslåelig tilbud: Vi gir deg vår Betakaroten Premium helt GRATIS de to siste ukene av Juni!