Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Blogg

– Du får en helt fantastisk brunfarge

Det er hva våre kunder sier, og det gjør oss veldig stolte! Bilder lyver ikke, og om du ønsker en nøttebrun, dyp og varig brunfarge - gir vi deg nå muligheten til å få en GRATIS pakke. Tilbudet gjelder de neste 24 timene!

Garanti for brunfarge ut dagen!

Vi i betakaroten.no ønsker at du skal bli skikkelig brun i sommer! I anledning vårt 10-års jubileum gir vi deg vår beste betakaroten til 0 kr ut dagen!

– Kickstart brunfargen før sommeren!

Vi i betakaroten.no feirer 10 års jubileum - og det gjør vi med et uslåelig tilbud: Vi gir deg vår Betakaroten Premium helt GRATIS de to siste ukene av Juni!

Slik får du maks effekt i solarium

BRUNFARGEN BLIR PERFEKT OG VARER LENGRE!

Betakaroten Premium er et skreddersydd produkt for alle som ønsker en dyp og varig brunfarge. Nå gir vi deg vår aller beste betakaroten helt GRATIS!

VÅRSOLEN ER HER!

Det er nå du legger grunnlaget for en skikkelig fin brunfarge i sommer. Ved å starte inntak av Betakaroten Premium™ nå, vil du sørge for at huden din er klargjort for sol og sommer.

– Brunfargen min ble helt sinnsyk fin

Malin (31) fra Stockholm fikk en helt fantastisk brunfarge når hun brukte Betakaroten Premium. Nå anbefaler hun alle solhungrige nordmenn om å teste produktet!

Betakaroten Premium

Bestill Betakaroten Premium

Prøv nå til 189,–

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.