Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Bruker du allerede Betakaroten?

Da er du i godt selskap! Flere tusen nordmenn bruker det populære tilskuddet i jakten på brunfargen. Betakaroten beskytter blant annet huden mot soleksem og solbrenthet.

shutterstock_756336433

Visste du dette?

Det du kanskje ikke visste er at du legger et ekstra godt grunnlag om du bruker betakaroten FØR sommeren. Ved å innta betakaroten regelmessig litt før sommeren vil huden få maks effekt av solen. I tillegg vil huden være godt rustet for intensive perioder med soling i løpet av sommeren – og betakaroten gjør det mulig å være lengre i sola uten å bli solbrent. Så om du allerede bruker betakaroten, er sjansen stor for at du blir den i vennegjengen som får den dypeste og mest varige brunfargen.

Silje Valentine bruker betakaroten regelmessig. Se hvorfor HER.

Silje får mer ut av solen med Betakaroten!

Sunt solvett

Men betakaroten hjelper deg ikke bare med å optimalisere brunfargen, den beskytter også huden mot de skadelige UV-strålene. Betakaroten beskytter cellene i huden, og forebygger solforbrenning.

Betakaroten er bra for hud som er overfølsom for solstråling. I tillegg reduserer betakaroten rødhet i huden, og kan bidra til å dempe og minimere soleksem.

Bruk Premium i hele sommer!

Det er stor forskjell på betakaroten. Effekten avhenger av kvaliteten på råvarene, produktsammensetningen og produksjonsstandard. Med Betakaroten Premium™ garanterer vi en produktkvalitet få kan leve opp til.

Betakaroten Premium™ er en unik sammensetning som sørger for maksimalt opptak i kroppen, ingen oransje bivirkningsfarge og maksimal effekt.

Ved å innta Betakaroten regelmessig gjennom hele sommeren har huden optimale forutsetninger for den perfekte gyllenbrune hudfargen.

End of season sale! (3)
  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Gå videre" for å bestille

Mer fra bloggen

– BLIR ALDRI SOLBRENT, OG BRUNFARGEN VARER LENGE!

Tilbakemeldingene fra kunder som har prøvd Betakaroten Premium er overbevisende; Denne varianten av betakaroten gjør at man kan oppholde seg lengre i solen, uten å bli solbrent. I tillegg blir du ekstra solbrun!

Dette kan du forvente av Betakaroten Premium™

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge. I tillegg beskytter du huden din. Slik virker det!

Få sommergløden i vinter

I sommermånedene bruker nordmenn flere hundre timer under solen, i jakten på varig brunfarge.