Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

– Brunfargen blir perfekt, og den varer lengre!

Stadig flere av våre kunder sier dette, og det gjør oss ikke så rent lite stolte! Betakaroten Premium™ er et skreddersydd produkt for alle som ønsker å få en dyp og varig brunfarge!

Untitled design-10

Betakaroten Premium er skapt for deg som ønsker å bli på brun på en naturlig og effektiv måte. Produktet er fult av unike virkestoffer fra naturen – som sammen vil gi deg en dyp og varig brunfarge.

Beskytter som soleksem

En av de effektene som blir satt mest pris på med vår Betakaroten Premium, er det faktum at produktet beskytter huden mot de sterke solstrålene. Man unngår problemer med solbrenthet og soleksem. Det har blitt bekreftet i vår brukerundersøkelse, hvor hele 9 av 10 sier at de både blir fortere brun, og i tillegg blir mindre solbrent.

Et genialt produkt for solentusiaster i Norge!

Utslett, kløe og svie kan virkelig ødelegge mye av gleden ved å oppholde seg i solen. 1 av 3 kunder forteller at problemene deres ble borte etter kun en ukes bruk av Betakaroten Premium. Blant kundene som hadde brukt betakaroten i 2–3 uker, var andelen uten symptomer økt til hele 90 %.

– Det er viktig å stelle pent med huden sin, og derfor bruker jeg alltid Betakaroten og solfaktor når jeg oppholder meg i solen, forteller Silje.

Garantert brunfarge – ingen soleksem!

Med Betakaroten Premium kan vi garantere at du får en dyp og varig brunfarge i sommer. Påske og vårsolen er sterk, så vi vil oppfordre deg til å starte nå. Da legger du et grunnlag som er vanskelig å erstatte! Det vil også være en stor «kjærlighetserklæring» til huden din, siden du legger et grunnlag som gjør at du unngår å bli solbrent i sommer.

Vi har påsketilbud denne uken (til og med 22. April) – og vi gir deg Betakaroten Premium til hele 50% rabatt! NB! Så lenge varelageret rekker!

betakaroten-skjema5-produkt-hero-premium
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Den gyllenbrune hudfargen som varer

Nå gir vi deg Sunny Bears til 50% rabatt! Om du vil ha en dyp og varig brunfarge, skal du slå til nå!

Ellevilt påsketilbud

I påsken er det rom for kos og hygge, vi ønsker å gjøre stemningen ennå bedre ved å gi deg et fantastisk tilbud: Herlige Sunny Bears til HALV PRIS!

BRUNFARGEN KOMMER RASKT!

Vi gir deg hele 50% rabatt Betakaroten Premium. Garanti for dyp og varig brunfarge!