Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

BRUNFARGEN KOMMER RASKT

Vi gir deg hele 50% rabatt Betakaroten Premium, slik at du kan få i gang brunfargen din. Slå til nå!

you're 21!-5-2

Nordmenn har et nært forhold til påske. Det har vi i betakaroten.no også! Vårsolen har allerede vist seg fra seg frem i store deler av landet. Inntak av Betakaroten Premium er med på å forberede huden for solen, og det er gunstig å starte inntaket tidlig i året. Det bidrar til en frisk og fin brunfarge, samtidig som du legger grunnlaget for årets sommerfarge.

Om du først skal bruke betakaroten, er dette produktet for deg

Betakaroten Premium™ er vår aller beste betakaroten, og produktet er skapt på bakgrunn av flere års produktutvikling. Betakaroten Premium er som luksus å regne når vi snakker om betakaroten. En absolutt premium kvalitet bestående av 15 mg. betakaroten – hvor brunfarge og solbeskyttelse står sentralt.

Nå gir vi deg en pakke med Norges beste betakaroten til HALV PRIS! Begrenset varelager, varene forsvinner raskt.

Premium – bli brun i påsken

Med Betakaroten Premium kan vi garantere at du kan gå våren i møte med en dyp og varig brunfarge. Vårsolen er sterk, så start nå: Da legger du et grunnlag som er vanskelig å erstatte!

Fornøyde kunder: Beskytter også mot soleksem!

Vår Betakaroten Premium inneholder 15 mg. betakaroten og er med det Norges kraftigste lovlige dosering. Hele 9 av 10 kunder har i vår brukerundersøkelse bekreftet at de får en dypere og mer varig brunfarge. Det gjør oss veldig stolte!

Dyp og varig brunfarge

Med Betakaroten Premium kan vi garantere at du kan gå våren i møte med en dyp og varig brunfarge. Benytt deg av tilbudet så lenge det varer – bestill en prøvepakke til HALV PRIS.

TIDSBEGRENSET TILBUD! Begrenset antall produkter

betakaroten-skjema5-produkt-hero-premium
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Ellevilt påsketilbud

I påsken er det rom for kos og hygge, vi ønsker å gjøre stemningen ennå bedre ved å gi deg et fantastisk tilbud: Herlige Sunny Bears til HALV PRIS!

Dobbel dose med Sunny Bears

Vi fortsetter å feire vårt 10-års jubileum, og vi gjør det med et fantastisk tilbud: Herlige Sunny Bears til HALV PRIS!

Sunny Bears har tatt Skandinavia med storm

Gav du Sunny Bears en reell sjanse? Nå gir vi deg Sunny Bears til 50% rabatt! Om du vil ha en dyp og varig brunfarge, bør du slå til nå!