BRUNFARGEN KOMMER RASKT!

Vi gir deg hele 50% rabatt Betakaroten Premium. Garanti for dyp og varig brunfarge!

you're 21!-5-2

Solen er fortsatt sterk i store deler av landet. Inntak av Betakaroten Premium er med på å forberede huden for solen, og det er gunstig å starte inntaket tidlig. Da legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge!

Om du først skal bruke betakaroten, er dette produktet for deg

Betakaroten Premium™ er vår aller beste betakaroten, og produktet er skapt på bakgrunn av flere års produktutvikling. Betakaroten Premium er som luksus å regne når vi snakker om betakaroten. En absolutt premium kvalitet bestående av 15 mg. betakaroten – hvor brunfarge og solbeskyttelse står sentralt.

Nå gir vi deg en pakke med Norges beste betakaroten til HALV PRIS! Begrenset varelager, varene forsvinner raskt.

Premium – dyp og varig brunfarge!

Med Betakaroten Premium kan vi garantere at du kan gå året rundt med en dyp og varig brunfarge. Solen er fortsatt sterk, så man legger et grunnlag som er vanskelig å erstatte!

Garanti for brunfarge: Norges kraftigste betakaroten!

Vår Betakaroten Premium inneholder 15 mg. betakaroten og er med det Norges kraftigste lovlige dosering. Hele 9 av 10 kunder har i vår brukerundersøkelse bekreftet at de får en dypere og mer varig brunfarge. Det gjør oss veldig stolte!

Dyp og varig brunfarge

Med Betakaroten Premium kan vi garantere at du kan gå høsten i møte med en dyp og varig brunfarge. Benytt deg av tilbudet så lenge det varer – bestill en prøvepakke til HALV PRIS.

TIDSBEGRENSET TILBUD! Begrenset antall produkter

betakaroten-skjema5-produkt-hero-premium
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Den gyllenbrune hudfargen som varer

Nå gir vi deg Sunny Bears til 50% rabatt! Om du vil ha en dyp og varig brunfarge, skal du slå til nå!

Ellevilt påsketilbud

I påsken er det rom for kos og hygge, vi ønsker å gjøre stemningen ennå bedre ved å gi deg et fantastisk tilbud: Herlige Sunny Bears til HALV PRIS!

DYP OG VARIG BRUNFARGE MED SUNNY BEARS!

Sammen med vårt sommer-tilbud fortsetter vi å feire vårt 10-års jubileum, og vi gjør det med et fantastisk tilbud: Herlige Sunny Bears til HALV PRIS, kun for deg!