Dette kan du forvente av Betakaroten Premium™

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge. I tillegg beskytter du huden din. Slik virker det!

20190320dellia21425

Betakaroten beskytter blant annet huden mot soleksem og solbrenthet. Betakaroten er et fargestoff som tilhører familien Karotenoider. Betakaroten omdannes til vitamin A i kroppen, og fargestoffet lagres i hudcellene hvor underhudsfettet farges gyllent. Ved inntak fører dette til en brunere hud når kroppen utsettes for sollys. Betakaroten vil også fungere for deg som ikke soler deg, og hjelpe deg til å både opparbeide deg og ivereta en gyllenbrun hudfarge.

Hele 9 av 10 brukere opplever å bli fortere brun ved bruk!

Betakaroten Premium™ inneholder hele 15 mg. Betakaroten, i tillegg til kobber som bidrar til normal hudpigmentering. Betakaroten Premium er markedets aller sterkeste dosering, og består av en helt unik sammensetning som sørger for maksimalt opptak i kroppen, ingen oransje bivirkningsfarge og maksimal effekt. Regelmessig bruk over tid kan bidra til den perfekte gyllenbrune hudfargen. Silje er en av våre fornøyde kunder, og hun kan du lese mer om her.

Dette skjer ved inntak

Ved jevnlig bruk stimulerer betakarotenet pigmentene i huden, noe som hjelper deg å få en pen og gyllenbrun farge raskere enn hvis du soler deg uten «hjelpemidler». For å si det enkelt, inntak av betakaroten før/under og etter intensive perioder med soling vil bidra til at du blir fortere brun, samtidig som fargen varer lengre. Det bekreftes i vår brukerundersøkelse.

Sunt solvett

Men betakaroten hjelper deg ikke bare med å optimalisere brunfargen, den beskytter også huden mot de skadelige UV-strålene. Betakaroten beskytter cellene i huden, og forebygger solforbrenning.

Betakaroten er bra for hud som er overfølsom for solstråling.

I tillegg reduserer betakaroten rødhet i huden, og kan bidra til å dempe og minimere soleksem. Derfor er det stadig flere av våre kunder som velger å bruke vår Betakaroten Premium gjennom hele året. På den måten er du sikret at huden din til en hver tid har et opparbeidet grunnlag som beskytter mot soleksem, samtidig som du får en brunfarge som varer lengre.

Vår anbefaling!

Vi oppfordrer alle våre kunder til å bruke Betakaroten Premium gjennom hele året. Mange bruker betakaroten kun i sommerhalvåret, men du burde med fordel bruke produktet regelmessig over tid. Betakaroten Premium er rikt på antioksidanter og gir huden din næring gjennom hele året.

Innta din daglige tablett hver dag i minimum 5 måneder. Du vil oppleve resultater selv om du ikke bruker produktet så lenge, men du øker sjansene for et godt resultat om du følger våre tips. Om du kun bruker Betakaroten Premium om sommeren, er det vår anbefaling at du bruker produktet gjennom hele sommerhalvåret. På den måten kan du være sikker på at du har lagt grunnlaget for en dyp og varig brunfarge. Du blir fortere brun, og fargen varer lengre.

Når du skal velge betakaroten, er det smart å gå for det beste. Med Betakaroten Premium er du garantert en kvalitet få kan leve opp til. Vi kan betakaroten!

betakaroten-skjema5-produkt-hero-premium
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Slik erfarte Brit Julie at betakaroten endret både glød, hud og hår

Betakaroten Premium er betakaroten av aller høyeste kvalitet. Premium har rukket å bli Nordens mest populære betakaroten tilskudd, og det med god grunn!

Dyp og varig brunfarge med Betakaroten Premium!

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge i sommer - på en helt naturlig måte. Nå til HALV PRIS!

SOLEN ER PÅ VEI TILBAKE – FÅ DEN PERFEKTE BRUNFARGEN!

Solen er sakte men sikkert på vei tilbake. Vi gir deg grunnlaget for den perfekte brunfargen med å gi deg Betakaroten Premium til HALV PRIS!