Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

– Du får en helt fantastisk brunfarge

Det er hva våre kunder sier, og det gjør oss veldig stolte! Bilder lyver ikke, og om du ønsker en nøttebrun, dyp og varig brunfarge - gir vi deg nå muligheten til å få en GRATIS pakke. Tilbudet gjelder de neste 24 timene!

Copy of Vi feirer 10 år-8 (1)

Ja, du hørte rett. Vi feirer vårt 10 års jubileum, og det gjør vi med et uslåelig tilbud:

Du får vår Betakaroten Premium helt GRATIS – du betaler kun 79 kr. for frakten! En absolutt premium kvalitet – hvor brunfarge og solbeskyttelse står sentralt. Vi garanterer at du får en dyp og varig brunfarge i sommer, med det som er Norges beste og kraftigste betakaroten.

Hele 9 av 10 blir enda brunere

Tilbakemeldingene fra kunder som har prøvd Betakaroten Premium er overbevisende; Hele 9 av 10 kunder bekrefter at brunfargen kommer fortere, samtidig som den varer lengre.

Prøv GRATIS i dag!

Alt i dette betakaroten tilskuddet er perfeksjonert i forhold til optimal brunfarge og solings-effekt! Den gyllenbrune fargen kommer ved regelmessig bruk av Betakaroten Premium.

Dyp og varig brunfarge her!

Betakaroten Premium består av hele 15 mg. betakaroten kombinert med de aller beste virkestoffene for din hud. Produktet er skapt for deg som vil ha det beste ut av sommeren, og inntak av Betakaroten Premium vil både beskytte huden din mot den sterke solen, samtidig som du blir ekstra brun.

Benytt deg av GRATIS tilbudet – og kom i gang du også!

2
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Dyp og varig brunfarge!

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge - på en helt naturlig måte. Nå til HALV PRIS!

– Kickstart brunfargen før sommeren!

Vi i betakaroten.no feirer 10 års jubileum - og det gjør vi med et uslåelig tilbud: Vi gir deg vår Betakaroten Premium helt GRATIS de to siste ukene av Juni!

– Helt fantastisk brunfarge

Tilbakemeldingene fra kunder som har prøvd Betakaroten Premium er overbevisende; Brunfargen kommer til og med i vinterhalvåret! Ved inntak får man en dyp og varig brunfarge.