Dyp og varig brunfarge med Betakaroten Premium!

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge i sommer - på en helt naturlig måte. Nå til HALV PRIS!

50%-8 (1)

Ja, du hørte rett! I dag får du Betakaroten Premium til 50% rabatt!

Vi har i mange år bidratt til at nordmenn kan gå hverdagen i møte med frisk og solbrun hud. Vi tar stor stolthet i å si at vår Betakaroten Premium har blitt et foretrukket valg for flere tusen nordmenn.

En absolutt premium kvalitet – hvor brunfarge og solbeskyttelse står sentralt. Vi garanterer at du får en dyp og varig brunfarge med Norges beste og kraftigste betakaroten.

HALV PRIS denne uken!

Vi feirer vårt 10-års jubileum med å gi alle nye kunder muligheten til å prøve Betakaroten Premium til halv pris. Vi gir deg også GRATIS frakt. Tilbudet gjelder så lenge varelageret rekker.

Vi gir deg GRATIS frakt!

Alt i Betakaroten Premium er perfeksjonert i forhold til optimal brunfarge og solings-effekt! Det er ikke uten grunn at dette kalles Norges beste Betakaroten. Du kan benytte deg av tilbudet så lenge vi har varer på lager.

Dyp og varig brunfarge

Med Betakaroten Premium kan vi garantere at du får en dyp og varig brunfarge, hele året rundt. Ved å bruke Betakaroten Premium legger du grunnlag for en perfekt brunfarge!

Benytt deg av tilbudet, bestill til HALV PRIS i skjemaet.

betakaroten-skjema5-produkt-hero-premium
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Slik erfarte Brit Julie at betakaroten endret både glød, hud og hår

Betakaroten Premium er betakaroten av aller høyeste kvalitet. Premium har rukket å bli Nordens mest populære betakaroten tilskudd, og det med god grunn!

SOLEN ER PÅ VEI TILBAKE – FÅ DEN PERFEKTE BRUNFARGEN!

Solen er sakte men sikkert på vei tilbake. Vi gir deg grunnlaget for den perfekte brunfargen med å gi deg Betakaroten Premium til HALV PRIS!

Ellevilt nyttårstilbud på Betakaroten

Vi ønsker 2021 velkommen - få 50% rabatt på Betakaroten Premium!