Dyp og varig brunfarge

Sommeren gjør noe med oss. Den lyse og varme årstiden gleder vi oss til i når vinteren står på som verst.

shutterstock_1084755056

Solbriller, caps og lette klesplagg. Strandliv og grilling. Dette assosierer vi med sommer. Andre ting som vi helt naturlig forbinder med sommer er solkrem og intensiv soling. I sommermånedene bruker nordmenn flere hundre timer under solen, i jakten på varig brunfarge. Det er sunt med tilførsel av sol, og det er ikke så rart vi nordmenn er soltørste etter et langt vinterhalvår.

Dyp og varig brunfarge

Ja, du har sikkert sett reklamen på TV eller i annonser. Den delikate pakken med de lett gjennkjennelige palmebladene. Den er ikke til å ta feil av. Betakaroten har blitt en bestselger, og årlig kjøper flere tusen nordmenn betakaroten i jakten på en gyllenbrun og varig brunfarge.

Betakaroten er et naturlig vitamintilskudd som kan bidra til en dypere brunfarge ved soling. Dette er fordi betakaroten er fargestoffet som finnes naturlig i blant annet gulrøtter, og omdannes til Vitamin A i kroppen hvor fargestoffet lagres i underhudsfettet.

Når du først er i solen har du både bedre beskyttelse og bedre grunnlag for en dyp og varig gyllenbrun farge. Fargestoffet gjør huden din mer motstandsdyktig og kan beskytte deg mot farlig og skadelig UV-stråling samtidig som du kan bli raskere brun.

Om du ønsker å prøve bestselgeren er det bare å fylle ut skjemaet nederst på siden!

Betakaroten Vitamintilskudd – den originale

Allerede i 2007 ble Betakaroten vitamintilskudd introdusert i Norge. Tilskuddet inneholder den høyeste lovlige doseringen av betakaroten. Produktet har en unik sammensetning og gir maksimal effekt. I motsetning til mulige syntetiske produkter i markedet, er Betakaraoten vitamintilskudd et naturlig tilskudd. Derfor er det ekstra rent og kraftig, og er helt uten bivirkninger.

Legg inn din bestilling før sommeren er skikkelig i gang, halv pris ut mai måned!

betakaroten-maalgr-produkt-hero-original2
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Dyp og varig brunfarge med Betakaroten Premium!

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge i sommer - på en helt naturlig måte. Nå til HALV PRIS!

SOLEN ER PÅ VEI TILBAKE – FÅ DEN PERFEKTE BRUNFARGEN!

Solen er sakte men sikkert på vei tilbake. Vi gir deg grunnlaget for den perfekte brunfargen med å gi deg Betakaroten Premium til HALV PRIS!

Ellevilt nyttårstilbud på Betakaroten

Vi ønsker 2021 velkommen - få 50% rabatt på Betakaroten Premium!