Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Dyp og varig brunfarge

Sommeren gjør noe med oss. Den lyse og varme årstiden gleder vi oss til i når vinteren står på som verst.

shutterstock_1084755056

Solbriller, caps og lette klesplagg. Strandliv og grilling. Dette assosierer vi med sommer. Andre ting som vi helt naturlig forbinder med sommer er solkrem og intensiv soling. I sommermånedene bruker nordmenn flere hundre timer under solen, i jakten på varig brunfarge. Det er sunt med tilførsel av sol, og det er ikke så rart vi nordmenn er soltørste etter et langt vinterhalvår.

Dyp og varig brunfarge

Ja, du har sikkert sett reklamen på TV eller i annonser. Den delikate pakken med de lett gjennkjennelige palmebladene. Den er ikke til å ta feil av. Betakaroten har blitt en bestselger, og årlig kjøper flere tusen nordmenn betakaroten i jakten på en gyllenbrun og varig brunfarge.

Betakaroten er et naturlig vitamintilskudd som kan bidra til en dypere brunfarge ved soling. Dette er fordi betakaroten er fargestoffet som finnes naturlig i blant annet gulrøtter, og omdannes til Vitamin A i kroppen hvor fargestoffet lagres i underhudsfettet.

Når du først er i solen har du både bedre beskyttelse og bedre grunnlag for en dyp og varig gyllenbrun farge. Fargestoffet gjør huden din mer motstandsdyktig og kan beskytte deg mot farlig og skadelig UV-stråling samtidig som du kan bli raskere brun.

Om du ønsker å prøve bestselgeren er det bare å fylle ut skjemaet nederst på siden!

Betakaroten Vitamintilskudd – den originale

Allerede i 2007 ble Betakaroten vitamintilskudd introdusert i Norge. Tilskuddet inneholder den høyeste lovlige doseringen av betakaroten. Produktet har en unik sammensetning og gir maksimal effekt. I motsetning til mulige syntetiske produkter i markedet, er Betakaraoten vitamintilskudd et naturlig tilskudd. Derfor er det ekstra rent og kraftig, og er helt uten bivirkninger.

Legg inn din bestilling før sommeren er skikkelig i gang, halv pris ut mai måned!

betakaroten-maalgr-produkt-hero-original2
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Den gyllenbrune hudfargen som varer

Nå gir vi deg Sunny Bears til 50% rabatt! Om du vil ha en dyp og varig brunfarge, skal du slå til nå!

Ellevilt påsketilbud

I påsken er det rom for kos og hygge, vi ønsker å gjøre stemningen ennå bedre ved å gi deg et fantastisk tilbud: Herlige Sunny Bears til HALV PRIS!

BRUNFARGEN KOMMER RASKT!

Vi gir deg hele 50% rabatt Betakaroten Premium. Garanti for dyp og varig brunfarge!