Er du en av de som bruker Betakaroten Premium? Smart valg!

Betakaroten Premium er betakaroten av aller høyeste kvalitet. Premium har rukket å bli Nordens mest populære betakaroten tilskudd, og det med god grunn!

Antioksidanter: Betakaroten Premium er en kilde til antioksidanter

De fleste av våre kunder velger å bruke produktet året rundt, og her skal vi fortelle deg hvorfor. På kort tid har Betakaroten Premium rukket å bli et foretrukket valg blant Norske betakaroten kjennere!

Betakaroten Premium er som luksus å regne når vi snakker om betakaroten. En absolutt premium kvalitet, hvor brunfarge og solbeskyttelse står sentralt. Et regelmessig inntak gjør at man er i stand til å opprettholde en fin farge hele året, samtidig som man pleier huden med andre hud vennlige virkestoffer – virkestoffer som gir huden næring til å holde seg sunn. Blant annet biotin som spiller en viktig rolle for opprettholdelsen av sunn og frisk hud.

Veldig fornøyd: 9 av 10 kunder bekrefter at de blir raskere brun

Betakaroten Premium inneholder hele 15 mg. Betakaroten, i tillegg til kobber som bidrar til normal hudpigmentering. Betakaroten Premium er markedets aller sterkeste dosering, og består av en helt unik sammensetning som sørger for maksimalt opptak i kroppen og effekt.

Regelmessig bruk over tid kan bidra til den perfekte gyllenbrune hudfargen. Silje er en av våre fornøyde kunder, og hun kan du lese mer om her.

Dyp og varig brunfarge

Vitenskaplige studier har vist at inntak av betakaroten kan forebygge soleksem. I en studie utført ved universitetssykehuset i Münster i Tyskland konkluderte forskerne med at tilskudd av betakaroten i noen uker eller måneder før man utsatte seg for sterk sol, kan beskytte mot soleksem og solforbrenning.

Overbevisende: Et premium valg for kjennere

Og våre kunder kan bekrefte mye! Vår brukerundersøkelse viser blant annet at kundene blir enda brunere med Betakaroten Premium. 

Hele 9 av 10 sier at brunfargen kommer raskere, og at den varer lengre. Det er en attest vi vet å ta stolthet i. Betakaroten Premium gir effekt, og legger grunnlaget for din brunfarge. Det aller beste er å bruke tilskuddet hele året.

Slik får du best effekt

Vi oppfordrer alle våre kunder til å bruke Betakaroten Premium gjennom hele året. Mange bruker betakaroten kun i sommerhalvåret, men du burde med fordel bruke produktet regelmessig over tid. Betakaroten Premium er rikt på antioksidanter og gir huden din næring gjennom hele året.

Din daglige tablett er din huds beste venn!

Innta din daglige tablett med Betakaroten Premium hver dag. Du vil oppleve resultater selv om du ikke bruker produktet så lenge, men du øker sjansene for et godt resultat om du følger våre tips. Med det kan du være sikker på at du har lagt grunnlaget for en dyp og varig brunfarge. Du blir fortere brun, og fargen varer lengre.

Når du skal velge betakaroten, er det smart å gå for det beste. Med Betakaroten Premium er du garantert en kvalitet få kan leve opp til. Vi kan betakaroten!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Dyp og varig brunfarge med Betakaroten Premium!

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge i sommer - på en helt naturlig måte. Nå til HALV PRIS!

SOLEN ER PÅ VEI TILBAKE – FÅ DEN PERFEKTE BRUNFARGEN!

Solen er sakte men sikkert på vei tilbake. Vi gir deg grunnlaget for den perfekte brunfargen med å gi deg Betakaroten Premium til HALV PRIS!

Ellevilt nyttårstilbud på Betakaroten

Vi ønsker 2021 velkommen - få 50% rabatt på Betakaroten Premium!