Reiser du snart på ferie?

Slik får du den perfekte brunfargen med Betakaroten Premium.

Mange av oss ser frem til å nyte solrike dager i syden. Enten du skal til Spania, Hellas, eller en eksotisk øy i Karibia, er det mange som ønsker å komme hjem med en gylden brunfarge som varer lenge etter at ferien er over. En effektiv måte å oppnå dette på er ved å bruke Betakaroten Premium.

Hva er Betakaroten Premium?

Betakaroten er en naturlig antioksidant som finnes i frukt og grønnsaker. Betakaroten Premium er et kosttilskudd som inneholder en høy konsentrasjon av betakaroten. Når kroppen inntar betakaroten, omdannes det til vitamin A, som har en rekke helsemessige fordeler. Vi har i tillegg tilsatt C-vitamin og biotin som bidrar til opprettholdelsen av normal hud og hår. En av de mest populære effektene av betakaroten er dens evne til å fremme en jevnere og dypere brunfarge når huden utsettes for sol.

Forbered huden din før ferien

For å få mest mulig ut av solens stråler og sikre en vakker, gyllenbrun hud, anbefales det å begynne med Betakaroten Premium 3-4 uker før avreise. Ved å gjøre dette, mettes huden med betakaroten, noe som hjelper huden å få en dypere brunfarge raskere. Dette betyr at du kan få en flott sommerglød uten å måtte tilbringe hele dagen i solen.

☀️ Forbedret solbeskyttelse: Selv om betakaroten ikke beskytter mot UV-stråler direkte, kan det bidra til at du ikke trenger å sole deg like mye for å oppnå ønsket brunfarge. Dette reduserer risikoen for solbrenthet og beskytter mot langvarige hudskader.

☀️ Raskere og jevnere brunfarge: Når huden er godt forberedt, vil den lettere oppnå en jevnere og dypere brunfarge. Betakaroten bidrar til å stimulere produksjonen av melanin, pigmentet som gir huden dens farge.

☀️Mindre flassing og tørrhet: Ved å forbedre hudens fuktighetsnivåer, reduserer betakaroten risikoen for flassing og tørrhet, noe som ofte oppstår etter soling.

Bevar brunfargen etter ferien

Fortsett å ta Betakaroten Premium i noen måneder etter ferien for å bevare brunfargen. Her er hvorfor dette er viktig:

☀️ Langvarig brunfarge: Ved å fortsette med betakaroten etter ferien, opprettholder du høye nivåer av antioksidanter i kroppen. Dette bidrar til å forlenge levetiden til din brunfarge ved å bremse nedgangen i melaninproduksjonen.

☀️ Forbedret hudfuktighet: Fortsatt bruk av betakaroten bidrar til å opprettholde hudens fuktighet, noe som forhindrer at brunfargen falmer raskt og holder huden smidig og glatt.

Sol med fornuft

Selv om betakaroten kan hjelpe med å forbedre og forlenge brunfargen, er det viktig å huske at dette ikke erstatter bruk av solkrem. Sørg for å beskytte huden med en høy SPF for å unngå skader fra UV-stråler. Kombinasjonen av Betakaroten Premium og riktig solbeskyttelse vil gi deg en sunn og vakker brunfarge som varer lenge etter at du har kommet hjem fra ferien.

Nyt en vakker brunfarge året rundt! Bestill Premium Betakaroten her

Produktfordeler

Naturlig betakaroten

Maksimal opptaksevne i kroppen

Kobber for normal hudpigmentering

Biotin bidrar til normal hud og hår

Egnet for veganere og vegetarianere

Eksternt analysert

Vår betakaroten – 16 år på markedet

Siden 2008

Med flere tusen fornøyde kunder vet vi at betakaroten.no leverer kvalitet!

Vi har lyttet til dere og skapt vårt hittil beste beste betakaroten tilskudd i Betakaroten Premium! Hele 15. mg betakaroten – premium kvalitet for en premium brunfarge.

Hanna

Pakken ble levert veldig raskt. Etter kun en ukes bruk begynt jeg å merke forskjell, jeg blir allerede mye raskere brun nå. Har prøvd flere andre typer Betakaroten tidligere, men liker denne typen best da kapsler er ubehagelig å svelge. Anbefales!

Therese

Jeg har slitt ekstremt mye med soleksem i noen år nå og ble anbefalt og teste betakaroten. Har brukt det nå i snart 8 uker og jeg har så og si ingen eksem igjen. Skal aldri slutte på det!

Siri

Får en jevn brun farge og selv om jeg smører meg med høy solfaktor, så får jeg ikke soleksem og det pleier jeg å være veldig plaget med når jeg ikke tar Betakaroten.

Natalia

Jeg ble anbefalt av en bekjent å prøve betakaroten for å forebygge soleksem. Begynte med tablettene i april det året og hadde for første gang en sommer uten kløe og utslett på kroppen🙌 Etter det har jeg tatt en tabl hver dag hele året👍 Bonus er en dyp brunfarge som varer lenge🫶☀️

Sofie

Veldig. Har tatt dette i mange år for å slippe soleksem. Råd i fra min lege.