Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Garanti for brunfarge ut dagen!

Vi i betakaroten.no ønsker at du skal bli skikkelig brun i sommer! I anledning vårt 10-års jubileum gir vi deg vår beste betakaroten til 0 kr ut dagen!

Copy of Vi feirer 10 år-7 (1)

Ja, du hørte rett! I dag får du Betakaroten Premium til 0,- kr, du betaler kun for frakten.

Vi har i mange år bidratt til at nordmenn går sommeren i møte med solbrun hud. I tillegg tar vi stor stolthet i å si at vi beskytter nordmenn mot å bli solbrent – hver sommer!

En absolutt premium kvalitet – hvor brunfarge og solbeskyttelse står sentralt. Vi garanterer at du får en dyp og varig brunfarge med Norges beste og kraftigste betakaroten.

Vi feirer- GRATIS ut dagen!

I dag feirer vi vårt 10-års jubileum med å gi alle nye kunder muligheten til å prøve GRATIS, du betaler kun for frakten. Tilbudet gjelder de neste 24 timene – og kun så lenge varelageret rekker. Tidsbegrenset tilbud!

GRATIS for deg i dag!

Alt i Betakaroten Premium er perfeksjonert i forhold til optimal brunfarge og solings-effekt! Det er ikke uten grunn at dette kalles Norges beste Betakaroten.

Prøv i Juli – få en gratis pakke i dag!

Med Betakaroten Premium kan vi garantere at du får en dyp og varig brunfarge i sommer. Ved å bruke Betakaroten Premium i Juli, legger du grunnlag for en perfekt brunfarge. Grunnen til det er at solen er sterkest nå – og sammen med Betakaroten Premium blir du raskere brun, og du øker du sjansene for en dyp og varig brunfarge.

Benytt deg av GRATIS tilbudet – og kom i gang du også!

2
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

– Du får en helt fantastisk brunfarge

Det er hva våre kunder sier, og det gjør oss veldig stolte! Bilder lyver ikke, og om du ønsker en nøttebrun, dyp og varig brunfarge - gir vi deg nå muligheten til å få en GRATIS pakke. Tilbudet gjelder de neste 24 timene!

– Kickstart brunfargen før sommeren!

Vi i betakaroten.no feirer 10 års jubileum - og det gjør vi med et uslåelig tilbud: Vi gir deg vår Betakaroten Premium helt GRATIS de to siste ukene av Juni!

– Helt fantastisk brunfarge

Tilbakemeldingene fra kunder som har prøvd Betakaroten Premium er overbevisende; Denne varianten av betakaroten gjør at man kan oppholde seg lengre i solen, uten å bli solbrent! I tillegg får du en mye dypere og mer varig brunfarge!