Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Dyp og varig brunfarge!

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge - på en helt naturlig måte. Nå til HALV PRIS!

50%-8 (1)

Ja, du hørte rett! I dag får du Betakaroten Premium til 50% rabatt!

Vi har i mange år bidratt til at nordmenn kan gå hverdagen i møte med frisk og solbrun hud – til og med på vinteren. Vi tar stor stolthet i å si at vår Betakaroten Premium har blitt et foretrukket valg for flere tusen nordmenn.

En absolutt premium kvalitet – hvor brunfarge og solbeskyttelse står sentralt. Vi garanterer at du får en dyp og varig brunfarge med Norges beste og kraftigste betakaroten.

HALV PRIS denne uken!

Vi feirer vårt 10-års jubileum med å gi alle nye kunder muligheten til å prøve Betakaroten Premium til halv pris. Vi gir deg også GRATIS frakt. Tilbudet gjelder så lenge varelageret rekker.

Vi gir deg GRATIS frakt!

Alt i Betakaroten Premium er perfeksjonert i forhold til optimal brunfarge og solings-effekt! Det er ikke uten grunn at dette kalles Norges beste Betakaroten. Du kan benytte deg av tilbudet så lenge vi har varer på lager.

Dyp og varig brunfarge

Med Betakaroten Premium kan vi garantere at du får en dyp og varig brunfarge, til og med om vinteren. Ved å bruke Betakaroten Premium legger du grunnlag for en perfekt brunfarge!

Benytt deg av tilbudet, bestill til HALV PRIS i skjemaet.

betakaroten-skjema5-produkt-hero-premium
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

– Du får en helt fantastisk brunfarge

Det er hva våre kunder sier, og det gjør oss veldig stolte! Bilder lyver ikke, og om du ønsker en nøttebrun, dyp og varig brunfarge - gir vi deg nå muligheten til å få en GRATIS pakke. Tilbudet gjelder de neste 24 timene!

– Kickstart brunfargen før sommeren!

Vi i betakaroten.no feirer 10 års jubileum - og det gjør vi med et uslåelig tilbud: Vi gir deg vår Betakaroten Premium helt GRATIS de to siste ukene av Juni!

– Helt fantastisk brunfarge

Tilbakemeldingene fra kunder som har prøvd Betakaroten Premium er overbevisende; Brunfargen kommer til og med i vinterhalvåret! Ved inntak får man en dyp og varig brunfarge.