Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

– Kickstart brunfargen før sommeren!

Vi i betakaroten.no feirer 10 års jubileum - og det gjør vi med et uslåelig tilbud: Vi gir deg vår Betakaroten Premium helt GRATIS de to siste ukene av Juni!

GRATIS-8

Betakaroten Premium™ er som luksus å regne når vi snakker om betakaroten. En absolutt premium kvalitet – hvor brunfarge og solbeskyttelse står sentralt.

Betakaroten Premium består av hele 15 mg. betakaroten kombinert med de aller beste virkestoffene for din hud. Produktet er skapt for deg som vil ha det beste ut av sommeren, og inntak av Betakaroten Premium vil både beskytte huden din mot den sterke solen, samtidig som du blir ekstra brun. Vi gir deg en garanti for dyp og varig brunfarge!

Hele 9 av 10 blir enda brunere

Tilbakemeldingene fra kunder som har prøvd Betakaroten Premium er overbevisende; Hele 9 av 10 kunder bekrefter at brunfargen kommer fortere, samtidig som den varer lengre.

Prøv GRATIS siste 2 ukene av Juni

Alt i dette betakaroten tilskuddet er perfeksjonert i forhold til optimal brunfarge og solings-effekt!

Vi feirer vårt 10-års jubileum med å gi alle nye kunder muligheten til å prøve GRATIS, du betaler kun for frakten. Tilbudet gjelder siste 2 ukene av Juni og så lenge varelageret rekker!

Få en dyp og varig brunfarge!

Med Betakaroten Premium kan vi garantere at du får en dyp og varig brunfarge i sommer. Starter du nå kan du være sikker – da legger du et grunnlag som er vanskelig å erstatte.

Benytt deg av GRATIS tilbudet – og kom i gang du også!

2
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

– Du får en helt fantastisk brunfarge

Det er hva våre kunder sier, og det gjør oss veldig stolte! Bilder lyver ikke, og om du ønsker en nøttebrun, dyp og varig brunfarge - gir vi deg nå muligheten til å få en GRATIS pakke. Tilbudet gjelder de neste 24 timene!

Dyp og varig brunfarge!

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge - på en helt naturlig måte. Nå til HALV PRIS!

– Helt fantastisk brunfarge

Tilbakemeldingene fra kunder som har prøvd Betakaroten Premium er overbevisende; Brunfargen kommer til og med i vinterhalvåret! Ved inntak får man en dyp og varig brunfarge.