Kundene stråler – Betakaroten virker!

Blir man fortere brun og mindre solbrent ved bruk av betakaroten? – Ja, helt klart, svarer hele 9 av 10 Betakaroten Original-kunder.

shutterstock_654103534

Sommerglød og bedre solbeskyttelse til folket! Det er dette vi i Betakaroten Original jobber for. Vi nordboere trenger nemlig alt det sollyset og velværet vi kan få. Men virker produktet vårt etter hensikten? Vi lot spørsmålet gå til kundene våre, som har delt sine erfaringer med bruk av Betakaroten Original. Her kan du se resultatene av undersøkelsen.

Fortere brun

Blir du brunere ved bruk av betakaroten? «Ja, helt klart», svarer hele 9 av 10 brukere av Betakaroten.
I tillegg mener over halvparten at brunfargen holder seg minst fem uker lengre når de bruker betakaroten enn ellers.

Bedre beskyttelse

Solen er vår venn, men samtidig er det viktig å beskytte seg mot de skadelige strålene. Hele 9 av 10 (88 %) av våre kunder opplever at Betakaroten Original virker forebyggende mot forbrenning. (Husk faktor og godt solvett!)

Hjelper mot soleksem

Utslett, kløe og svie kan virkelig ødelegge mye av gleden ved å oppholde seg i solen. 1 av 3 kunder forteller at problemene deres ble borte etter kun en ukes bruk av Betakaroten Original. Blant kundene som hadde brukt betakaroten i 2–3 uker, var andelen uten symptomer økt til hele 60 %.

Gode grunner til å bruke betakaroten

Hvorfor bruker du betakaroten, spurte vi. «For å bli fortere brun», svarer nesten 2 av 3. Nær 60 % ønsker å holde den pene fargen ved like, mens cirka 53 % oppgir at de trenger bedre beskyttelse mot soleksem. 47 % bruker Betakaroten original som en ekstra sikkerhet mot forbrenning. (På dette spørsmålet kunne kundene krysse av for flere svar.)

I Betakaroten Original får du alt et betakaroten tilskudd skal inneholde og enda litt til. Vårt betakaroten er basert på naturlige råvarer og inneholder i tillegg kobber, som stimulerer pigmentdannelsen. Regelmessig bruk vil hjelpe deg å få den perfekte gyllenbrune fargen i sommer, og samtidig beholde den.

betakaroten-maalgr-produkt-hero-original2
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Dyp og varig brunfarge med Betakaroten Premium!

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge i sommer - på en helt naturlig måte. Nå til HALV PRIS!

SOLEN ER PÅ VEI TILBAKE – FÅ DEN PERFEKTE BRUNFARGEN!

Solen er sakte men sikkert på vei tilbake. Vi gir deg grunnlaget for den perfekte brunfargen med å gi deg Betakaroten Premium til HALV PRIS!

Ellevilt nyttårstilbud på Betakaroten

Vi ønsker 2021 velkommen - få 50% rabatt på Betakaroten Premium!