Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Kundene stråler – Betakaroten virker!

Blir man fortere brun og mindre solbrent ved bruk av betakaroten? – Ja, helt klart, svarer hele 9 av 10 Betakaroten Original-kunder.

shutterstock_654103534

Sommerglød og bedre solbeskyttelse til folket! Det er dette vi i Betakaroten Original jobber for. Vi nordboere trenger nemlig alt det sollyset og velværet vi kan få. Men virker produktet vårt etter hensikten? Vi lot spørsmålet gå til kundene våre, som har delt sine erfaringer med bruk av Betakaroten Original. Her kan du se resultatene av undersøkelsen.

Fortere brun

Blir du brunere ved bruk av betakaroten? «Ja, helt klart», svarer hele 9 av 10 brukere av Betakaroten.
I tillegg mener over halvparten at brunfargen holder seg minst fem uker lengre når de bruker betakaroten enn ellers.

Bedre beskyttelse

Solen er vår venn, men samtidig er det viktig å beskytte seg mot de skadelige strålene. Hele 9 av 10 (88 %) av våre kunder opplever at Betakaroten Original virker forebyggende mot forbrenning. (Husk faktor og godt solvett!)

Hjelper mot soleksem

Utslett, kløe og svie kan virkelig ødelegge mye av gleden ved å oppholde seg i solen. 1 av 3 kunder forteller at problemene deres ble borte etter kun en ukes bruk av Betakaroten Original. Blant kundene som hadde brukt betakaroten i 2–3 uker, var andelen uten symptomer økt til hele 60 %.

Gode grunner til å bruke betakaroten

Hvorfor bruker du betakaroten, spurte vi. «For å bli fortere brun», svarer nesten 2 av 3. Nær 60 % ønsker å holde den pene fargen ved like, mens cirka 53 % oppgir at de trenger bedre beskyttelse mot soleksem. 47 % bruker Betakaroten original som en ekstra sikkerhet mot forbrenning. (På dette spørsmålet kunne kundene krysse av for flere svar.)

I Betakaroten Original får du alt et betakaroten tilskudd skal inneholde og enda litt til. Vårt betakaroten er basert på naturlige råvarer og inneholder i tillegg kobber, som stimulerer pigmentdannelsen. Regelmessig bruk vil hjelpe deg å få den perfekte gyllenbrune fargen i sommer, og samtidig beholde den.

betakaroten-maalgr-produkt-hero-original2
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Den gyllenbrune hudfargen som varer

Nå gir vi deg Sunny Bears til 50% rabatt! Om du vil ha en dyp og varig brunfarge, skal du slå til nå!

Ellevilt påsketilbud

I påsken er det rom for kos og hygge, vi ønsker å gjøre stemningen ennå bedre ved å gi deg et fantastisk tilbud: Herlige Sunny Bears til HALV PRIS!

BRUNFARGEN KOMMER RASKT!

Vi gir deg hele 50% rabatt Betakaroten Premium. Garanti for dyp og varig brunfarge!