Ingen bindingstid
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Få sommergløden i vinter

I sommermånedene bruker nordmenn flere hundre timer under solen, i jakten på varig brunfarge.

SUperNyttårsalg

Det er sunt med tilførsel av sol, og det er ikke så rart vi nordmenn er soltørste etter et langt vinterhalvår, men hva med ventetiden frem til sommeren? Når vi er på vårt blekeste, er det fort gjort å føle at energien tok samme veien som brunfargen.

Sommergløden midt på vinteren

Ja, du har sikkert sett reklamen på TV eller i annonser. Den delikate pakken med de lett gjenkjennelige sommertonene. Den er ikke til å ta feil av. Betakaroten har blitt en bestselger, og årlig kjøper flere tusen nordmenn betakaroten i jakten på en gyllenbrun og varig brunfarge.

Betakaroten er et naturlig vitamintilskudd som kan bidra til en dypere brunfarge ved soling. Dette er fordi betakaroten er fargestoffet som finnes naturlig i blant annet gulrøtter, og omdannes til Vitamin A i kroppen hvor fargestoffet lagres i underhudsfettet. Start inntaket ditt nå i vintermånedene å opplev at du får maks ut av solgløttene, eller kombiner med solarium for å få tilbake sommergløden. Fargestoffet gjør huden din mer motstandsdyktig, samtidig som du kan bli raskere brun.

Om du ønsker å prøve bestselgeren til kun 179,- er det bare å fylle ut skjemaet nederst på siden!

betakaroten-maalgr-produkt-hero-original2
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

– Du får en helt fantastisk brunfarge

Det er hva våre kunder sier, og det gjør oss veldig stolte! Bilder lyver ikke, og om du ønsker en nøttebrun, dyp og varig brunfarge - gir vi deg nå muligheten til å få en GRATIS pakke. Tilbudet gjelder de neste 24 timene!

Dyp og varig brunfarge!

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge - på en helt naturlig måte. Nå til HALV PRIS!

– Kickstart brunfargen før sommeren!

Vi i betakaroten.no feirer 10 års jubileum - og det gjør vi med et uslåelig tilbud: Vi gir deg vår Betakaroten Premium helt GRATIS de to siste ukene av Juni!