Ellevilt nyttårstilbud på Betakaroten

Vi ønsker 2021 velkommen - få 50% rabatt på Betakaroten Premium!

ROMJULSTILBUD!-2

Betakaroten Premium gir deg en dyp og varig brunfarge, og det er gunstig å starte inntaket tidlig på året. Da legger du grunnlaget for en naturlig dyp og varig brunfarge. Du er ikke avhengig av sol for å bli brun, det er nok med regelmessig inntak av Betakaroten.

Start det nye året med dyp og varig brunfarge

Betakaroten er et fargestoff som farger underhudsfettet ditt slik at du får en fin solbrun og gylden hudtone. Med Betakaroten kan du med andre ord få en solbrun farge, til og med på vinteren! Og om du først skal bruke betakaroten, er Betakaroten Premium™ produktet for deg.

Kjøp til HALV PRIS til og med 15. Januar 2021

Betakaroten Premium er vår aller beste betakaroten, og produktet er skapt på bakgrunn av flere års produktutvikling. Betakaroten Premium er som luksus å regne når vi snakker om betakaroten. En absolutt premium kvalitet bestående av 15 mg. betakaroten

Dyp og varig brunfarge

Med Betakaroten Premium kan vi garantere at du får en naturlig dyp og varig brunfarge.

Garanti for brunfarge: Norges kraftigste betakaroten!

Vår Betakaroten Premium inneholder 15 mg. betakaroten og er med det Norges kraftigste lovlige dosering. Hele 9 av 10 kunder har i vår brukerundersøkelse bekreftet at de får en dypere og mer varig brunfarge. Det gjør oss veldig stolte!

Nyttårstilbud nå

Benytt deg av vårt nyttårstilbud så lenge det varer – bestill en prøvepakke til HALV PRIS.

TIDSBEGRENSET TILBUD! Begrenset antall produkter

Nå kun-4
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Slik erfarte Brit Julie at betakaroten endret både glød, hud og hår

Betakaroten Premium er betakaroten av aller høyeste kvalitet. Premium har rukket å bli Nordens mest populære betakaroten tilskudd, og det med god grunn!

Dyp og varig brunfarge med Betakaroten Premium!

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge i sommer - på en helt naturlig måte. Nå til HALV PRIS!

SOLEN ER PÅ VEI TILBAKE – FÅ DEN PERFEKTE BRUNFARGEN!

Solen er sakte men sikkert på vei tilbake. Vi gir deg grunnlaget for den perfekte brunfargen med å gi deg Betakaroten Premium til HALV PRIS!