Betakaroten Premium

KUN

179,-

Tidligere 358,–

100 personerser akkurat nå på dette produktet

Betakaroten Premium – norges kraftigste dosering! Høsttilbud: Hele 50% rabatt så lenge varelageret rekker

Begrenset antall

kampanjepakker. Bestill her!

"*" indicates required fields

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting enda.

Perfekt tidspunkt å starte med betakaroten

– Med vanlig soling forvinner fargen ganske fort for meg. Men når jeg bruker Betakaroten Premium trenger ligge timesvis i solen og jeg jeg beholder fargen mye lengre!

Aida Eggen


Premium Betakaroten

– Alle vet jo hva betakaroten er. Men det er få som vet hvor bra Betakaroten Premium er. For meg er det et optimalt betakaroten tilskudd.

Helene Urberg

Premium Betakaroten

– Alle vet jo hva betakaroten er. Men det er få som vet hvor bra Betakaroten Premium er. For meg er det et optimalt betakaroten tilskudd.

Helene Urberg

Dyp og varig brunfarge året rundt med Betakaroten Premium

Stort september tilbud ☀️

Høsten er i anmarsj og den fine sommergløden er gradvis i ferd med å bli borte for mange av oss  Hvorfor ikke bare holde på den solkyssede fargen utover høsten i stedet? Å friske opp og bevare sommerens brunfarge kunne ikke vært enklere! :sparkles:

Psst! Visste du at Betakaroten Premium også fungerer som et kosttilskudd? Vi har nemlig tilsatt C-vitamin som bidrar til å opprettholde et normalt immunforsvar og nervesystem. Et sunt og variert kosthold er helt sentralt for å ta vare på huden og da er det ekstra viktig at man får i seg nok antioksidanter som betakaroten og C-vitamin. Vi har i tillegg tilsatt biotin og kobber som bidrar til opprettholdelsen av normal hud og hår.