Perfekt for deg som vil ha en dyp og varig brunfarge!

Nå gir vi deg Sunny Bears til 50% rabatt! Om du vil ha en dyp og varig brunfarge, skal du slå til nå!

you're 21!-9-2

Betakaroten Sunny Bears har blitt et veldig populært produkt, og det på rekordtid! Sunny Bears består av deilige tyggbare mangobjørner, som gjør at du får en dyp og varig brunfarge.

Smaker deilig mango, og gir en dyp og varig brunfarge

Effekten av å bli brun, sammen med en helt fantastisk smak – gjør at Sunny Bears er i ferd med å bli et av de mest populære betakaroten tilskuddene i Skandinavia!

Med Sunny Bears er det enkelt å forberede huden din for den perfekte brunfargen. 2 mangobjørner hver dag gjør susen! Nå er tiden inne for å starte – det er gunstig å starte inntaket tidlig i året. Det bidrar til en frisk og fin brunfarge, samtidig som du legger grunnlaget for årets sommerfarge.

Sunny Bears: Det er vanskelig å kun spise to. De smaker helt fantastisk!

Vi overveldet over responsen de siste dagene i anledning betakaroten.no sitt 10-års jubileum: Nå gir vi deg Betakaroten Sunny Bears til HALV PRIS! Begrenset varelager, varene forsvinner raskt.

Sunny Bears er utviklet for deg som vil ha den dypeste brunfargen, og som samtidig vil ha noe skikkelig digg på kjøpet – dyp og varig brunfarge har aldri smakt så godt!

Dyp og varig brunfarge

Med Sunny Bears kan vi garantere at du kan gå våren i møte med en dyp og varig brunfarge. Benytt deg av 50% rabatt tilbudet så lenge det varer – fyll ut skjema nedenfor.

TIDSBEGRENSET TILBUD! Kun en prøvepakke til 169,- per husstand. Begrenset antall produkter

Nå-3
  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Gå videre" for å bestille

Mer fra bloggen

Den gyllenbrune hudfargen som varer

Nå gir vi deg Sunny Bears til 50% rabatt! Om du vil ha en dyp og varig brunfarge, skal du slå til nå!

Ellevilt påsketilbud

I påsken er det rom for kos og hygge, vi ønsker å gjøre stemningen ennå bedre ved å gi deg et fantastisk tilbud: Herlige Sunny Bears til HALV PRIS!

BRUNFARGEN KOMMER RASKT!

Vi gir deg hele 50% rabatt Betakaroten Premium. Garanti for dyp og varig brunfarge!