Slik erfarte Brit Julie at betakaroten endret både glød, hud og hår

Betakaroten Premium er betakaroten av aller høyeste kvalitet. Premium har rukket å bli Nordens mest populære betakaroten tilskudd, og det med god grunn!

Uten navn (1200 × 1000 px)

Brit Julie Thielemann (76) bor i Drammen sammen med sin firbeinte venn Happy, og valgte for noen år siden å prøve Betakaroten Premium.

– Jeg har alltid vært opptatt av å være brun, men tidligere slet jeg med å få fargen og gløden jeg ønsket meg. I tillegg var håret mitt veldig matt og livløst, meddeler hun.
Drammenseren bestemte seg for å bruke betakaroten daglig, noe som skulle vise seg å ha flere positive effekter etter en tids bruk.

– Etter å ha prøvd Betakaroten Premium, oppdaget jeg at brunfargen kom mye raskere enn ellers. Både hår og hud fikk en helt ny glød, sier hun med et smil.

Skeptisk i starten

Thielemann hadde sett, hørt og lest om betakaroten på TV og på internett, men innrømmer at hun ikke trodde det faktisk skulle ha noen effekt.

– Jeg var veldig skeptisk i starten, men valgte å gi det hele et forsøk etter at to venninner snakket varmt om egne erfaringer, meddeler hun.
Drammenseren merket imidlertid fort at Betakaroten Premium ga henne de resultatene hun hadde håpet på.

– Etter å ha begynt med betakaroten merket jeg at jeg ble mye raskere brun, og ikke minst at fargen varte lengre, forklarer Thielemann entusiastisk., noe som vanligvis ikke ville ha gitt meg noe særlig med farge. Men nå merket jeg at jeg ble mye raskere brun, og at fargen varte lengre, forklarer Thielemann entusiastisk.

Perfekt brunfarge og mer glød

Vi oppfordrer alle våre kunder til å bruke Betakaroten Premium gjennom hele året. Mange bruker betakaroten kun i sommerhalvåret, men du burde med fordel bruke produktet regelmessig over tid. Betakaroten Premium er rikt på antioksidanter og gir huden din næring gjennom hele året.

Som så mange andre nordmenn, føler Brit Julie seg mer attraktiv og vel med en frisk glød året rundt.
– Etter å ha brukt betakaroten en stund, merket jeg at brunfargen min ble penere enn før. Jeg har nå en gyllen og fin brunfarge, og det er ikke noen tvil om at jeg føler meg mer vel nå enn før, ler hun.
Betakaroten Premium inneholder ingredienser som er gunstige for huden, inkludert C-vitamin og biotin. Vitamin C er kjent for å bidra til glød, og har dessuten en eksfolierende effekt. Biotin er et B-vitamin som er viktig for normal opprettholdelse av hud og hår.

– Jeg valgte å bruke Betakaroten Premium nettopp på grunn av biotin- og C-vitamin-innholdet. Tidligere følte jeg at hår og hud hadde lite glød, men i dag får jeg mange komplimenter for at jeg ser så frisk og glødende ut, forklarer hun.

Jevnere pigmentering

For noen år siden slet Thielemann med sjenerende pigmentflekker, og disse ble ofte synlige etter noen timer i solen. I dag er situasjonen en annen.
– Nå får jeg en langt jevnere brunfarge, og pigmentflekker er ikke lenger et problem. Dette gjør også at jeg føler meg mer komfortabel med å oppholde meg i solen over lengre tid.

Betakaroten Premium inneholder kobber, et stoff som er kjent for å bidra til normal hudpigmentering og mindre synlige pigmentflekker.
– Jeg har heller ikke slitt med soleksem etter at jeg begynte med betakaroten. Før fikk jeg alltid eksem etter å ha oppholdt meg i solen over lengre tid.

Klar for nye eventyr sammen med Happy

I dag sverger Brit Julie til Betakaroten Premium, og hun føler at hun har fått mer selvtillit i hverdagen.

– Tidligere følte jeg meg ikke vel på grunn av blek hud og gustent hår. Nå føler jeg at jeg ser friskere og gladere ut, takket være gløden. Det er klart det har en viss effekt på selvtilliten, sier hun med et smil.
Med ny selvtillit merker 76-åringen også at hun har blitt mer aktiv og sosial i hverdagen.

– Jeg har blitt mye mer aktiv enn tidligere, og vil være med på ting jeg vanligvis takket nei til. Nå ser jeg frem til mange fine eventyr sammen med Happy, sier hun mens hun stryker sin firbeinte venn over hodet

Ble du inspirert av Brit Julies erfaringer med Betakaroten Premium? Bestill en pakke i dag – uten bindingstid og med gratis frakt!

  • Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting enda.

Mer fra bloggen

Dyp og varig brunfarge med Betakaroten Premium!

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge i sommer - på en helt naturlig måte. Nå til HALV PRIS!

SOLEN ER PÅ VEI TILBAKE – FÅ DEN PERFEKTE BRUNFARGEN!

Solen er sakte men sikkert på vei tilbake. Vi gir deg grunnlaget for den perfekte brunfargen med å gi deg Betakaroten Premium til HALV PRIS!

Ellevilt nyttårstilbud på Betakaroten

Vi ønsker 2021 velkommen - få 50% rabatt på Betakaroten Premium!