SOLEN ER PÅ VEI TILBAKE – FÅ DEN PERFEKTE BRUNFARGEN!

Solen er sakte men sikkert på vei tilbake. Vi gir deg grunnlaget for den perfekte brunfargen med å gi deg Betakaroten Premium til HALV PRIS!

JANUAR TILBUD!Love!-2

Betakaroten Premium er en oppgradert og sterkere variant av bestselgeren Betakaroten Original. Med Betakaroten Premium – som inneholder hele 15 mg. betakaroten – kan vi garantere at du får en dyp og varig brunfarge. Men du burde starte nå!

Januartilbud, kjøp en prøvepakke til 50% rabatt

Vi anbefaler alltid våre kunder om å starte inntaket av Betakaroten Premium™ så tidlig som i Januar.

Norges kraftigste: Nå til HALV PRIS!

Du gjør huden din klar for å maksimere utbyttet av solstrålene. Selv om det er kaldt ute, viser solen seg fra den solblide siden i store deler av landet. Vintersolen er sterk den også, og med Betakaroten Premium kan du få brunfargen på plass allerede nå! Du er heller ikke avhengig av solen for at brunfargen kommer på plass. Virkestoffene i Betakaroten Premium sørger for det!

Norges beste Betakaroten!

Betakaroten Premium™ er som luksus å regne når vi snakker om betakaroten. En absolutt premium kvalitet – hvor brunfarge står sentralt.

Du blir raskere brun, fargen varer lengre, og du unngår å bli solbrent!

Hele 9 av 10 kunder har i vår brukerundersøkelse bekreftet at de får en dypere og mer varig brunfarge. Det gjør oss veldig stolte!

Dyp og varig brunfarge

Med Betakaroten Premium kan vi garantere at du får en dyp og varig brunfarge. Start med Betakaroten Premium nå, da legger du et grunnlag som er vanskelig å erstatte!

Benytt deg av tilbudet så lenge det varer – fyll ut skjema nedenfor.

TIDSBEGRENSET TILBUD! Begrenset antall produkter til HALV PRIS.

Nå kun-4
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Slik erfarte Brit Julie at betakaroten endret både glød, hud og hår

Betakaroten Premium er betakaroten av aller høyeste kvalitet. Premium har rukket å bli Nordens mest populære betakaroten tilskudd, og det med god grunn!

Dyp og varig brunfarge med Betakaroten Premium!

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge i sommer - på en helt naturlig måte. Nå til HALV PRIS!

Ellevilt nyttårstilbud på Betakaroten

Vi ønsker 2021 velkommen - få 50% rabatt på Betakaroten Premium!