Bruk hele året gir deg en sunn hud!

Betakaroten Premium brukes hele året av våre kunder. Og grunnen til det er egentlig ganske enkel

shutterstock_529246204

Betakaroten Premium har blitt et et populært betakaroten tilskudd i hele Skandinavia. Vi i betakaroten.no kan virkelig det meste om betakaroten tilskudd, og vi forstår hvorfor våre kunder har gjort Premium til sitt foretrukne valg.

Du blir brun, til og med uten soling

Å få en en dyp og varig brunfarge på naturlig måte står høyt på ønskelisten til mange. Det oppnår du med Betakaroten Premium.

Bruk Premium hele året

Mange bruker produktet kun i sommerhalvåret, og det med god effekt! Inntak av Betakaroten før, under og etter solrike måneder gjør at man blir raskere brun, man unngår soleksem, i tillegg til at fargen blir tett opp i mot perfekt. Betakaroten Premium legger grunnlaget for dyp og varig brunfarge.

Betakaroten Premium: 9 av 10 kunder bekrefter at de blir raskere brun

Men vi opplever nå at de aller fleste av våre kunder bruker Betakaroten Premium hele året. Og tilbakemeldingene vi får fra kunder som bruker produktet hele året bekrefter at det er smart; Det gjør at brunfargen holder seg, og man har hele tiden et «betakaroten grunnlag» som gjør at brunfargen kommer raskere om sommeren. I tillegg inneholder Betakaroten Premium virkestoffer som er sunn for huden ellers. 

Med Betakaroten Premium kan vi garantere en dyp og varig brunfarge. Betakaroten Premium inneholder 15 mg. betakaroten og er med det Norges kraftigste lovlige dosering. Når du skal velge betakaroten er det smart å gå for det beste. Velg betakaroten fra betakaroten.no!

Mer fra bloggen

Dyp og varig brunfarge med Betakaroten Premium!

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge i sommer - på en helt naturlig måte. Nå til HALV PRIS!

SOLEN ER PÅ VEI TILBAKE – FÅ DEN PERFEKTE BRUNFARGEN!

Solen er sakte men sikkert på vei tilbake. Vi gir deg grunnlaget for den perfekte brunfargen med å gi deg Betakaroten Premium til HALV PRIS!

Ellevilt nyttårstilbud på Betakaroten

Vi ønsker 2021 velkommen - få 50% rabatt på Betakaroten Premium!