VÅRSOLEN ER HER! FÅ DEN PERFEKTE BRUNFARGEN

Vi forlenger vår GRATIS kampanje ut hele Mars måned, slik at du kan få i gang brunfargen din!

0,-kr-3-3

Det er helt korrekt, vi gir deg vår aller beste og kraftigste betakaroten GRATIS! Vi er helt overveldet over responsen de siste dagene, og fortsetter feiringen av vårt 10-års jubileum: I hele Mars gir vi deg 15 mg. med Betakaroten Premium til 0 kroner. Begrenset varelager, varene forsvinner raskt.

Med Betakaroten Premium kan vi garantere at du får en dyp og varig brunfarge. Men du burde starte nå!

Vi anbefaler alltid våre kunder om å starte inntaket av Betakaroten Premium™ i Mars måned.

9 av 10 blir raskere brun!

Da er du i forkant av sommeren, og du gjør huden din klar for å maksimere utbyttet av solstrålene. Siden vårsolen viser seg å skinne rekordtidlig i store deler av landet – gjelder dette tipset spesielt i år. Vårsolen er sterk, og med Betakaroten Premium kan du få brunfargen på plass allerede nå!

Norges beste Betakaroten!

Betakaroten Premium™ er som luksus å regne når vi snakker om betakaroten. En absolutt premium kvalitet – hvor brunfarge står sentralt. Inntak av Betakaroten Premium er med på å forberede huden for solen, og det er gunstig å starte inntaket tidlig i året. Det bidrar til en frisk og fin brunfarge, samtidig som du legger grunnlaget for årets sommerfarge. Solen er sakte men sikkert på vei tilbake.

Du blir raskere brun, fargen varer lengre, og du unngår å bli solbrent!

Hele 9 av 10 kunder har i vår brukerundersøkelse bekreftet at de får en dypere og mer varig brunfarge. Det gjør oss veldig stolte!

Dyp og varig brunfarge

Med Betakaroten Premium kan vi garantere at du kan gå våren i møte med en dyp og varig brunfarge. Vårsolen er sterk, så start nå: Da legger du et grunnlag som er vanskelig å erstatte!

Benytt deg av GRATIS tilbudet så lenge det varer – fyll ut skjema nedenfor.

TIDSBEGRENSET TILBUD! Begrenset antall produkter til 0 kr.

2
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Mer fra bloggen

Dyp og varig brunfarge med Betakaroten Premium!

Med Betakaroten Premium legger du grunnlaget for en dyp og varig brunfarge i sommer - på en helt naturlig måte. Nå til HALV PRIS!

SOLEN ER PÅ VEI TILBAKE – FÅ DEN PERFEKTE BRUNFARGEN!

Solen er sakte men sikkert på vei tilbake. Vi gir deg grunnlaget for den perfekte brunfargen med å gi deg Betakaroten Premium til HALV PRIS!

Ellevilt nyttårstilbud på Betakaroten

Vi ønsker 2021 velkommen - få 50% rabatt på Betakaroten Premium!