Om Betakaroten

beta-about

Slik virker det

Betakaroten er et fargestoff som tilhører familien Karotenoider. Betakaroten omdannes til vitamin A i kroppen, og fargestoffet lagres i hudcellene hvor underhudsfettet farges gyllent. Ved inntak fører dette til en brunere hud når kroppen utsettes for sollys, både ved bruk av solarium og vanlig sol. Betakaroten vil også fungere for deg som ikke soler deg, og hjelpe til en attraktiv hudtone.

Betakaroten original og premium™ inneholder også kobber som bidrar til normal hudpigmentering. Våre Betakaroten produkter har en unik sammensetning som sørger for maksimalt opptak i kroppen, ingen oransje bivirkningsfarge og maksimal effekt. Regelmessig bruk over tid kan bidra til den perfekte gyllenbrune hudfargen.

Hvordan få best resultat

Følg alltid anbefalt døgndose. Trykk på ditt produkt ovenfor for å finne din anbefaling. Innta Original™ og Premium™ sammen med et glass vann. Våre Betakaroten produkter kan inntas når som helst på døgnet, med eller uten måltid. Vi anbefaler bruk sammenhengende gjennom hele året for maksimal effekt og utbytte av solingstid ute om sommeren eller i solarium om vinteren. Betakaroten kan også brukes uten sol eller solarium. Den anbefalte døgndosen bør ikke overskrides.

Hva inneholder det

Kosttilskudd

Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt, tørt og ikke over romtempratur. Lagres utilgjengelig for barn. Bør ikke brukes av gravide eller ammende.

 

End of season sale! (3)
  • Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting enda.