Når bør man starte

på betakaroten?

Juni er den beste måneden å starte!

Betakaroten Premium

Sommeren er her, og mange av oss drømmer om en fin brunfarge som varer. Betakaroten Premium kan være nøkkelen til å oppnå en jevn og dyp brunfarge uten å måtte tilbringe timer under den sterke solen. Betakaroten Premium kan være en enkel måte å oppnå en raskere, dypere og mer varig brunfarge.

Betakaroten Premium fungerer også som et kosttilskudd. Produktet er nemlig tilsatt C-vitamin som er et viktig vitamin som bidrar til å opprettholde et normalt immunforsvar og nervesystem. I tillegg har vi tilsatt kobber og biotin, hvor kobber bidrar til normal hudpigmentering og biotin bidrar til opprettholdelsen av normal hud og hår.

Fordeler med Betakaroten Premium

☀️ Raskere Brunfarge: Betakaroten Premium hjelper huden å få en dypere brunfarge raskere. Dette betyr at du kan få en flott sommerglød uten å måtte tilbringe hele dagen i solen.

☀️ Langvarig Farge: En av de største fordelene med Betakaroten Premium er at brunfargen varer lengre. Dette er spesielt nyttig for deg som ønsker å beholde sommergløden utover høsten og vinteren.

☀️ Naturlig Ingrediens: Betakaroten er et naturlig tilskudd, og Betakaroten Premium er spesielt formulert for å gi best mulig resultater med naturlige ingredienser.

Hvorfor juni er den beste måneden å starte

☀️ Forberedelse til Sommeren: Juni markerer starten på sommeren, og ved å begynne med betakaroten i juni, gir du kroppen din tid til å utvikle en naturlig brunfarge før sommerferien og de varmeste månedene.

☀️ Gradvis Oppbygging: Betakaroten trenger tid for å bygge seg opp i kroppen. Ved å starte i juni, gir du huden din muligheten til å absorbere betakaroten over tid, noe som resulterer i en mer naturlig og jevn brunfarge.

☀️ Optimal Effekt: Solens stråler er sterkest i løpet av sommermånedene. Ved å begynne med betakaroten i juni, kan du dra nytte av solens naturlige stråler, kombinert med betakaroten, for å oppnå en optimal brunfarge.

☀️ Forebygging av Solskader: Selv om betakaroten ikke beskytter mot UV-stråler, kan det bidra til at du ikke trenger å sole deg like mye for å oppnå ønsket brunfarge. Dette kan indirekte hjelpe til med å redusere risikoen for solskader.

Gjør deg klar for sommeren med Betakaroten Premium, og nyt en sunn og vakker brunfarge året rundt! Kjøp her

Produktfordeler

Naturlig betakaroten

Maksimal opptaksevne i kroppen

Kobber for normal hudpigmentering

Biotin bidrar til normal hud og hår

Egnet for veganere og vegetarianere

Eksternt analysert

Hvordan få best resultat?

Følg alltid anbefalt døgndose. Trykk på ditt produkt for å finne din anbefaling. Innta Betakaroten Premium™ sammen med et glass vann. Våre Betakaroten produkter kan inntas når som helst på døgnet, med eller uten måltid. Betakaroten kan også brukes uten sol eller solarium. Den anbefalte døgndosen bør ikke overskrides.

Vår betakaroten – 16 år på markedet

Betakaroten Premium™

Bruk og dosering

Anbefalt døgndose (DD) er 1 tablett.
Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Ingredienser

Tabletthjelpestoff (mikrokrystallinsk cellulose, dikalsiumhydrogenfosfat), naturlig betakaroten 20%, gurkemeie (curcuma longa) 95%, tabletthjelpestoff (silikon dioksyd), magnesiumsalt av fettsyrer), kobbersulfat.

Tablettdrasjering: Hydroksypropylmetyl cellulose, titandioksyd, jernoksyd, glycerol.

Innhold per døgndose 1 tablett (DD)
Innhold pr. døgndose% Referanseverdi
Betakaroten (Vitamin A)15 mg**
Gurkemeie (Curcuma longa)20 mg**
Kobber0,5 mg50%**
*=% av referanseverdi ** = ingen referanseverdi fastsatt

Kosttilskudd

Betakaroten Original og Premium™ er ingen erstatning for et sunt og variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt, tørt og ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Bør ikke brukes av gravide eller ammende. Røykere bør ikke bruke betakaroten før de har rådført seg med sin lege.