Pakker du til vinterferien?

Delta i konkurransen og vinn et gavekort til Norges mest solfylte skiresorten, verdsatt til 3000,- ved kjøp av én pakke av Betakaroten Premium.

Opplev vinteren og snøen på sitt beste. 

Kun

179,-

358,-

Prøv oss til 179,- med 50% rabatt.

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting enda.

Steg

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting enda.

 

Den mest solfylte skiresorten i Norge ⛷️

Vinn en magisk reise på fjellet med Betakaroten Premium.

144 koselige hotellrom, en 1000 kvadratmeter stor utendørs og innendørs basseng, spennende restauranter, barer, shuffleboard og andre aktiviteter. Nytt frokost med utsikt over de snødekte fjellene og spa deg ned etter turen med mye frisk luft i den norske fjellheimen.

Gavekortet er gyldig i tre år. Vi kårer vinneren 29. februar ☀️Opplev forskjellen med Betakaroten Premium ❄️

Vinterferien er en tid for moro og avslapning, enten det er på skibakken eller på en solfylt strand i Syden. Uansett hvor du tilbringer vinterferien, er det viktig å huske på å beskytte huden din mot solens skadelige stråler, selv når temperaturen er lav og snøen dekker bakken.

Brun uten sol ✨

Betakaroten Premium bidrar til å opprettholde en sunn hudtone gjennom vinteren, uansett om du tilbringer ferien din på fjellet eller på en solrik strand i Syden. Med Betakaroten Premium kan du nyte sommerens strålende glød hele året. Vår unike formel gir deg ikke bare den perfekte solbrune fargen, men også en sunn og jevn hudtone.

Med Betakaroten kan du alltid skinne med en vakker brunfarge som varer året rundt.

Hør hva hudekspertene har å si om Betakaroten Premium: